Bugünlük yeter yemek yiyip masterchef izlicem
Aç karna izlenmiyor bir şeyler yapıp yemek zorunda kalıyorum
Tamam izlerken bana anlat
Ya her konuya nasıl yetişiyorsun sjsjjsjjs
Başımız dönüyor
Bu hesaptan bakabilirsin:Reytingler neden ilk 100 şeklinde gösterilmiyor? Ömerin tekrar reytingini merak ediyorum nerden buluyorsunuz?
Demiştim, başrol ecünnü belli olduğunda. Yine yanılmadım.Tutmaması için sebepler artıyor.
TeşekkürlerBu hesaptan bakabilirsin:
Deniz Tural (@DTural) | Twitter
The latest Tweets from Deniz Tural (@DTural). Dizi Haberleri, Dizi Analizleri, Dizi Reytingleri, Dizi Yorumları, Dizi Eleştirileri, TARAFSIZ İlke. İstanbul, Türkiyetwitter.com
Ekli dosyayı görüntüle 123563
@denizz19
Alternatif gelen diziler de tutmuyor ki. Fox cumartesiye son 2 senedir kaç tane dizi koydu, hepsi final yaptı.Son 2 3 sezondur cumartesi akşamlarının alternatifsizliğinden dolayı televizyon izlemediğimi farkettim. Gönül Dağı ve Kardeşlerimin 100 bölümü devirmelerine rağmen bu oranları almaları elbette başarı ama bu iki diziyi de izlemeyen büyük bi kitle olduğunu düşünüyorum. Kanallar cumartesi akşamını yaz artığı dizileri yayınlayacakkarı bi gün olarak görmekten vazgeçip sağlam bi iş koymadan da bu durum değişmeyecek gibi duruyor.
Evet cumartesi özellikle AB seyircisiz televizyon izlemeyi pek tercih etmiyor doğru. Sadece fox ısrarla deniyor ama o da genelde yazdan kalan romantik komedileri ya da haftaiçi illerine görece daha iddasız dizileri koyuyor.Alternatif gelen diziler de tutmuyor ki. Fox cumartesiye son 2 senedir kaç tane dizi koydu, hepsi final yaptı.
Sen başoğlanı da sevmiyorsun ki bu dizidekiDemiştim, başrol ecünnü belli olduğunda. Yine yanılmadım.
İnsanları kötü yola yömlendirme plizxzBu hesaptan bakabilirsin:
Deniz Tural (@DTural) | Twitter
The latest Tweets from Deniz Tural (@DTural). Dizi Haberleri, Dizi Analizleri, Dizi Reytingleri, Dizi Yorumları, Dizi Eleştirileri, TARAFSIZ İlke. İstanbul, Türkiyetwitter.com
Ekli dosyayı görüntüle 123563
Herkesi seveceğim diye bir kanun mu var?Sen başoğlanı da sevmiyorsun ki bu dizideki
------
İnsanları kötü yola yömlendirme plizxz
Evet tatlım kaynanalarını da sevmezdinHerkesi seveceğim diye bir kanun mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?