14 Ekim 2014 Salı ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Salı gününün reyting sonuçları belli oldu.

The Voice kısaltılmış yayınıyla da günü zirvede kapatmayı başardı.

NBC'de The Voice sonrası yayınlanan yeni komedi dizisi Marry Me ilk bölümüyle 2.3 reyting aldı ve iyi bir başlangıç yaptı. Fakat diziden beklentiler biraz daha yüksekti.

Geçen sezonun ikinci yarısında başlayan About a Boy ise 1.7 reytingle çok iyi bir başlangıç yapamadı ikinci sezonuna.

Geçen hafta CW için rekor reytinglerle yayına başlayan The Flash ikinci bölümüyle düşüşe geçse bile CW için çok yüksek oranlar almayı sürdürdü.

ABC'de Salı günü işler yolunda gitmemeye devam ediyor. Yeni komedilerden Manhattan Love Story düşük olan 0.9 reytingde sabitlenirken geçen hafta nispeten daha iyi sonuçlar alan Selfie de 1.2'den 1.0 reytinge düşerek hayal kırıklığı yarattı. Her iki dizinin de geleceği hiç parlak gözükmüyor.

Geçen sezonun en büyük yeni hitlerinden biri olması beklenen fakat gün geçtikçe reytingleri eriyen Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. 1.7 reytinge geriledi. Düşüşün devamı dizi için büyük tehlike demek.

ABC'nin bir diğer yeni dizisi Forever da düşüşünü sürdürdü. Dizi, 1.1 reytinge gerileyerek geleceği hakkında düşündürmeye devam etti.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00NBCThe Voice3.4/1112.34
CBSNCIS2.5/817.26
CWThe Flash1.7/54.27
ABCSelfie1.0/33.44
FOXThe Simpsons - Tekrar0.8/31.87
08:30ABCManhattan Love Story0.9/32.87
FOXBob's Burgers - Tekrar0.6/21.42
09:00NBCMarry Me - YENİ DİZİ2.3/77.54
CBSNCIS: New Orleans2.2/616.14
ABCMarvel's Agents of S.H.I.E.L.D.1.7/54.7
FOXNew Girl1.2/42.26
CWSupernatural1.0/32.13
09:30NBCAbout a Boy - 2. Sezon Açılışı1.7/55.83
FOXThe Mindy Project1.1/32.21
10:00NBCChicago Fire1.9/67.11
CBSPerson Of Interest1.5/59.72
ABCForever1.1/34.81

Son düzenleme:
marry me iyi başlamış

@Çiğdem- in parlağının başrol olduğu forever kötü gidiyi

agents of shield bu sezon bitecek gibi

Bu NCIS'in olayı nedir merak ediyorum, her gün mü var, isimleri hergün mü değişik anlamadım, araştırıcak kadar enerjim yok şuan.

Supernatural'in anlaşılan bir kitlesi var ve sürekli aynı oyları alıyor. Yorum yapmayacağım.

The Flash aldığı oranı hakediyor, reytingler hakkında pek bilgim yok açıkcası ama daha üste çıkamaz gibi -sıra olarak-

Agents of Shield başladığından beri aynı oranlarda gibi bir risk gözükmüyor, salı günleri takip ettiğim 4 dizi olunca izleyemedim daha ondan sonra yorumumu yaparım. Dizi iyiye gidiyor gibiydi en son.

Forever'ı ilk kez listede görüyorum, oranlarından emin değilim ama IMDb puanı çok iyi yerlerde bence.

Flash ve SPN süperler

Marry Me'yi artık yapılan reklamlarla merak etmeye başladım
NBC dizi tutsun diye bi ton viral reklam yaptirmişti. Belki bakarım belli de olmaz belki de bakmam

ABC Salı günüde baya çökük.

Selfie'nin tutmayacağı 1000000 km öteden belliydi zaten. O çocuğuda hiç sevmem iyi olmuş.

geçen hafta söylemiştim the flash bukadar yüksek başlaması iyi değil diye bu hafta ne o reytingi alamıca için düşüş sayılıcaktı ama the flash çok iyi reytingler alıyor

süpernatural yine reytinglerini korumuş belirli bir kitlesi olan şuan tartışmasız en iyi dizidir benim için süpernatural

forever çok iyi bir dizi son bölümüde çok iyiydi reytinglerde düşmesini şeye bağlıyorum ben
dizi salı günü yayınlanmasına rağmen pazartesi yayınlanmıs oluyor umarım toparlanırız

Sonuçlar güncellendi. Birkaç yapımda ufak değişiklikler var...

Agents of SHIELD 0.1 yükseldi.

The Mindy Project 0.1 yükseldi. (Dizi için önemli bir adım her ne kadar reytingleri düşük olsa da bu şartlarda New Girl'ün sadece 0.1 puan altında olması iyiye işaret.)​