14 Ekim 2011 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma gecesi ne izlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 21.4%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 14.3%
  • Gün Akşam Oldu - Tekrar (Show)

Oy: 1 7.1%
  • Firar (Star)

Oy: 5 35.7%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 7 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 4 28.6%
  • Bir Günah Gibi (ATV)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

• Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 3 21.4%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Star çok bile dayandı star'ın suçu yok
Fakat saat işinde suçu var geç başlatmış

star çok falan dayanmadı bir kere geniş aile kanal d'de iken kanal d'nin en iyi dizisiydi ama kanal d star'a yardımı dokunur diye geniş aileyi stara verdi nisan'a kadar dokundu yararı hemde ilk iki ay star için süperdi reytingleri star tv'nin doğru düzgün dizisi yokken geldi geniş aile stara ve bence doğan grubundan bir kanala geçebilir artık geniş aile

Doğus Grubu alınca biter benden söylemesi oda ekim sonu alacaklar diye haber çıkardı medyavata

starın suçu var dizi önceden cuma 22.00 başlıyordu ve iyi reyting almıştı ama star gitti gününü değiştirdi ve bu olay geniş ailenin reyting olarak tam kırılma noktasi oldu

starın suçu var dizi önceden cuma 22.00 başlıyordu ve iyi reyting almıştı ama star gitti gününü değiştirdi ve bu olay geniş ailenin reyting olarak tam kırılma noktasi oldu

Cuma Pt-2'de tutmadı dizi
Ve Yazın başlattılar daha ne 1 reyting ile kaç gündür devam ediyor Star'a dua etmeniz lazım Atv Show olsa 100 bölümü bırak geçen sene 60.bölümlerde biterdi

d prodoctionsa dua edelim biz
kanal d'de bizi kardeş kanala jest diye vermeseydi biz bunları konuşmazdık

d prodoctionsa dua edelim biz
kanal d'de bizi kardeş kanala jest diye vermeseydi biz bunları konuşmazdık

Alakası yok Kanal D aldığı reytingi Starda aldı ve çok iyi gidiyordu ta Çocuklar Duymasın geldi Cumaya düştü bu bir gerçek dizi kalitesini düşürdü ve bu etmende var

geniş aile zaten stara 60. bölümde geçti

çocuklar duymasınla alakası yok zaten ondan önce düşmeye başlamıştı dizi kalitesini düşürmedi ve akasya durağı liderken şimdi ilk ona giriyor bir iki ay sonra da o da geniş aile olur

edit:ben bir daha geniş aileyle ilgili yorum yazmayacağım reyting bölümüne artık bıktım usandım d prodoctions bitmeyecek dediyse bir bildiği vardır star olmazsa başka bir kanal olur

geniş aile zaten stara 60. bölümde geçti

bizde 80 demedik ki
60 bölümde dedisem o cıvarında bitirirdi Atv Gönülçeleni bile 8'li reytingler alırken pt-2'ye aldı öyle bir kanal

edit: Ben kaçar dershaneye gideceğim Geniş Aile çok iyi reyting almış devam edin siz ne desem boş Star olmasa şu anda kanal d'de olsa 30 reyting alır
nokta.

xdragxx : Sen kıyasla daha Akasya Durağı ile devam et sen ....

sana mı inanacaz d prodoctionsa mı stardan başka kanal yok mu bence tnt'ye gidecek geniş aile bu da son sözüm olsun geniş aile hala 8.3 puanlamada ilk senede eminim 9 küsür birşeydi

biz kaliteli bir dizi izlediğimiz için sorun yok
sende istediğin gibi devam et

sana mı inanacaz d prodoctionsa mı stardan başka kanal yok mu bence tnt'ye gidecek geniş aile bu da son sözüm olsun geniş aile hala 8.3 puanlamada ilk senede eminim 9 küsür birşeydi

biz kaliteli bir dizi izlediğimiz için sorun yok
sende istediğin gibi devam et

D prodoction öyle bir açıklama yaparsa yapmıştır bana zararı yok ister devam etsin ister etmesin bu reytinglerle nereye giderlerse gitsinler beni ilgilendirmez benim size karşı bir davrımda yok ama çok komiksiniz 1 reyting alan diziye dahada devam edecek şu bu daha kabüllenmiyorsunuz diyecek bir şey yok daha ilk 100'e girmiyecek bu gidişle o zamanda bir bahane bulursunuz

tamam ya ama ben senin geniş aileye neden bu kadar taktiğini anlamıyorum ki

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE (KARSILASMA)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]17:47:34[/TD]
[TD]0:55:20[/TD]
[TD]4,73%[/TD]
[TD]23,30%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Adeta harika! Süper Esra Erol

Atv Akşam koysa 6 civarı reyting alabilir bence

Evet; Bir Çocuk Sevdim, Genis Aile, Firar gibi dizileri geçer bence.. Ama yapmasin ATV bu saati iyi 🙂

Yapsada yapmasada benim için farketmez ben bakmıyorum bakacak halim yok zaten
kadın izleyicisi çok olduğunda erkekler bakmaz bana sorarsanız
ondan akşam kadınların eline geçiyor kumanda zaten

feriha lider
firar ve bir çocuk sevdim takipte
geniş aile çökmüş dizinin geleceği merak konusu......
alemin kıralı başarılı olmuş....