14 Ekim 2011 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma gecesi ne izlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 3 21.4%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 14.3%
  • Gün Akşam Oldu - Tekrar (Show)

Oy: 1 7.1%
  • Firar (Star)

Oy: 5 35.7%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 7 50.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 4 28.6%
  • Bir Günah Gibi (ATV)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

• Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 3 21.4%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Adını Feriha Koydum yine açık ara zirvede. Dizi, geçen haftaya göre oranlarını yükseltmeyi başardı.

İkincilik yarışında gülen taraf yine Bir Çocuk Sevdim oldu. Haftanın her günü zirveyi hedefleyen Kanal D için bu sonuçlar çok memnun edici değil.

Firar, tıpkı geçen hafta olduğu gibi totalde 3. A/B'de 8.oldu. Dizinin total reytingleri Star ortalamasına bakıldığında çok iyi gözüküyor.

Alemin Kıralı özetsiz yayınlanınca yükselişe geçti ve 5.sıraya yerleşti. Birkaç haftadır komedi dizilerini özetsiz başlatan ATV'nin bu stratejisi büyük ölçüde başarılı olmuş gözüküyor.

Geçen hafta müthiş oranlarla sezonu açan Beyaz Show bu hafta düşüşe geçmesine rağmen A/B'de 7.olmayı başardı.

Yeni gün ve saatine alınan Geniş Aile yarışta gerilerde kaldı. 23.10 gibi bir saatte başlayan dizi doğal olarak sıralamada geride kaldı. Yine de totalde 10 share alarak 28.oldu.

Zehirli Sarmaşık olmadı, olmuyor! Fox'un dizisi totalde 45. A/B'de 32.olabildi. Dizinin ömrü kısa olacak gibi gözüküyor.

TNT'de yayınlanan Dedektif Memoli totalde 50. A/B'de 45. olarak iyi iş çıkardı.

Dedektif Memoli'nin ardından TNT'de yayınlanan Hülya Avşar Show da iyi bir başlangıç yaptı. Program A/B'de 42.oldu.

TNT'nin gündüz kuşağındaki İzdivaç'ın A/B'de 10 shareye yaklaşması da dikkat çekti.

İlk bölümüyle son yılların en kötü dizi başlangıcına imza atan Bir Günah Gibi yine çok kötü gitti. İki grupta ilk 50'ye giremeyen dizi her an bitirilebilir!

Son düzenleme:
Adini Feriha Koydum yine iki grupta da zirvede yer alacaktir muhtemelen.. Bir Çocuk Sevdim'de onu takip eder.. Alemin Kirali'da düsüse geçebilir bence TOTAL grubunda.. Firar ise iki grupta da ilk 10'da yer alacaktir bence.

Adini Feriha Koydum yine iki grupta da zirvede yer alacaktir muhtemelen.. Bir Çocuk Sevdim'de onu takip eder.. Alemin Kirali'da düsüse geçebilir bence TOTAL grubunda.. Firar ise iki grupta da ilk 10'da yer alacaktir bence.

bence firar daha da yüksekte yer alır 😉

bence firar daha da yüksekte yer alır 😉

Insallah bende istiyorum çünkü güzel bir dizi.. Bence A/B grubunda ilk 5'te yer alir ve TOTAL grubunda ilk 7'de.. Ama bu tv isi her an hersey beklenir.. 🙂

memoli yükselecektir buara sigarada zam gelmis lark bile 6.50 prestighe 5 tl bune:sour:

Niyese Tv bakmıyorum artık derslerden
gece fırsat buluyorum bugün tv bakmadım

Dedektif Memoli'yi izledim. Şuanda da Geniş Aile'yi izliyorum

adam sigaranın zammını yazmış reyting bölümüne

geniş aile cuma günü başladı cumartesi bitti hakediyor mu artık umarım bu cümlem sakın yanlış anlaşılmasın öyle bir reyting sonucu gelsin ki firar cuma günü özetsiz başlasın
bir mucize olsun geniş aile ilk ona girsin ama bunlar imkansız maalesef

dedektif memoli ilk 50 de bence iyi A/B de ise 45.olmuş gün geçtikçe yükselir

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]47[/TD]
[TD]GENIS AILE[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]23:09:27[/TD]
[TD]1:35:02[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1,12%[/TD]
[TD]4,95

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]45[/TD]
[TD]DEDEKTIF MEMOLI[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:37:32[/TD]
[TD]1:59:07[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]1,18%[/TD]
[TD]3,06%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dedektif Memoli bile geçmiş starı aynı şekilde Doktorların Tekrarıda geçmiş

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yorumda eklenmiştir.

OzaN adminim isterse yenisini yapabilir

Yorum eklendi. Benim burada olduğum zamanlarda yorumu mesaj olarak ekleyin, yanlış anlaşılma olmasın
Ben yorumu yazmaya başladığımda senin yorum yoktu

Adını Feriha Koydum 1.liği kimseye kaptırmayacağını bir kez daha gösterdi...
Bir Çocuk Sevdim Dizi artık bana göre sıkmaya başladı artık yeni bi olaylar üretmeleri lazım yoksa 2. lik FİRAR'a gider 😉
Firar Gitgide Bir çocuk sevdim'e yaklaşıyor yakında Geçecektirde bence 😉
Alemin Kıralı'nı Dün ilk kez izledim
Güzel bi dizi gerçekten ama Komediler Fazla Tutmuyor maalesef ülkemizde...

Beyaz Show reytingleri düşmüş...Beyaz Showdan daha iyi konuklar bekliyoruz

Geniş Aile'nin artık miladını doldurduğunu söyleyebiliriz. Kanal tutsa tutsa bu sezon sonuna kadar tutar...
Zehirli Sarmaşık Fox için çok kötü gidiyor dizinin ömrü fazla uzun değil iyi bi kadrosu var ama olmayınca olmuyor maalesef....
Dedektif Memoli Gitgide biraz daha yükselecektir çünkü yavaş yavaş millet alışmaya başladı

Hülya Avşar Show Totalde iyi olmasa da A/B de TNT için İyi Reytingler Almış....
Bir Günah Gibi Dizi Bitime çok yakın Özellikle Hande Soral İçin çok üzülüyorum ...

geniş aile bence geç başladığı halde iyi gitmiş totalde ama ab kötü dedektif memoli geniş aileyi geçmiş abde ama geniş aile 23:10 gibi bir saatte başladı

geniş aile bence geç başladığı halde iyi gitmiş totalde ama ab kötü dedektif memoli geniş aileyi geçmiş abde ama geniş aile 23:10 gibi bir saatte başladı

Tatalde 2.2 reyting'e nasıl iyi diyorsunuz anlamış değilim dizi ab'de 1'in altına inecekmiş yüzde 4 pay almış bu izlenmeme pay her yüz evden 1 2 evde açık demek bana göre miladı doldu he dün izledim sonlarını dizinin onuda söylemek isterim çok bakmadım ama son 5 dakikasına baktım
Soner Annesini yanına nasıl gitti onu anlamadım

Geniş Aile şöyle olsaydı daha iyi gidebilirdi bence.

1. Firar 43 dakika özet vermiş. Özet 30 dakikaya inebilirdi.
2. Dizi 22.45'de başlayacak dediler 23.10'da başladı. Yani 25 dakika geç başladı.
3. 1. yazıdan 13 dakika, 2. yazıdan da 25 dakika toplamda 38 dakika daha erken başlasaydı daha iyi gidebilirdi. Dizi 1.10 geçe bitti, 00.35'da filan bitecekti.

pazar pt2 dururken cuma pt2 nasıl bir mantık star