14 Aralık 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,046
Puanı
1,060
u9Pmoq.jpg

Reyting sonuçları belli oldu!

Uyanış Büyük Selçuklu,
TOTAL grubunda 2., AB ve ABC1'de zirvede yer aldı. Dizi oranlarında düşüş yaşadı.

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur, bu hafta oranlarını yükseltti. Uzun bir aradan sonra TOTAL grubunda zirvede yer aldı. Dizi AB ve ABC1 grubunda en çok izlenen ikinci dizi olmayı başardı.

Yasak Elma dizisi bu hafta düşüş yaşadı ve dizi tüm gruplarda 4. sırada yer aldı.

Sefirin Kızı dizisi, bu hafta yükseliş yaşayarak tüm gruplarda 6. sırada yer aldı.
screenshot-11-nmh2.jpg

5C73fH.jpg

Diğer işaretledim. Yüksek ihtimmale bir şey izlemem gibi

Sefirin Kızı
Bu haftada kötü gelirse diziyi bırakacam artık

• İlginç
Reactions: STAR
TV izlemeyeceğim. Çukur takip ediyorum ama yoğunluğumdan TV'den izlemiyorum son bir aydır.

IMG_20201215_081219.jpg
IMG_20201215_081205.jpg

------

Uyanış Büyük Selçuklu,
TOTAL grubunda 2., AB ve ABC1'de zirvede yer aldı. Dizi oranlarında düşüş yaşadı.

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur, bu hafta oranlarını yükseltti. Uzun bir aradan sonra TOTAL grubunda zirvede yer aldı. Dizi AB ve ABC1 grubunda en çok izlenen ikinci dizi olmayı başardı.

Yasak Elma dizisi bu hafta düşüş yaşadı ve dizi tüm gruplarda 4. sırada yer aldı.

Sefirin Kızı dizisi, bu hafta yükseliş yaşayarak tüm gruplarda 6. sırada yer aldı.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 96381Ekli dosyayı görüntüle 96382
------

Uyanış Büyük Selçuklu,

Çukur tahtını geri alarak veda edecek gibi duruyor.

• Beğendim
Reactions: Dosi