14 Ağustos 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

doksanlarda şans yok hiç geçen hafta arefeydi şimdi de milli maç var haftaya uçacaktır artık bu haftalıkta düşük gider

Helal be aga duygulandım valla

Maç reklamdan iyi dönmüş. Pis Yedili sbt'de iyi gidiyor ama tns'de sönüyor. Doksanlar da sbt'de kötü gidip aksine tns'de iyi çıkıyor. Bakalım yarın sonuçlar nasıl olacak?

Ya git takas ya gs Fbden her alanda üstünmüş 2 şampiyonluk kazandınız diye varya ayrıca basketbolda Her türlü bir geçeriz erkeklerdede bayanlardada 8 sene üst üste şampiyon olduk voleybodada daha iyiyiz bayan takımımız avrupa şampiyonu bokstada fener daha ii bizim olmadığımız yerde gs iyi yoksa fb varken gs 2nci sırada

bak siz 8 senedir bayan baskette şampiyonsunuz demi ama hala şampiyonluk sayısında bizi geçemediniz erkeklerde de eşit

futbolda baskette fb yokmuydu ikisinde de farkla şampiyon olduk bi konu açıcam işim bitsin sana kanıtlar gelicem aga bekle ama gs varken fb arkadan gelmeye mahkumdur ki futbol dışındakiler ıvır zıvırdır zaten onda da açı kara öndeyiz
hee şunu da belirtim türk spor tarihinin en çok avrupa kupası alan spor kulübü açık ara galatasaraydır ötesi var mı

Kanal D maçı bulmuşken neden yeni dizilerin tanıtımını yapmıyor ki?

Aç bakalım fb özellikle son 15 yılda çok büyük farkla önde

Ah be Türkiye'm. Şu kadarlık sevinci çok gördünüz bize. 2-0'dan 2-2'ye geldi. Kendi milli takımımıza güvenemeyecek miyiz ya? Valla milli takımdan soğuttunuz yeter ama ya.

Maç reklamdan iyi dönmüş. Pis Yedili sbt'de iyi gidiyor ama tns'de sönüyor. Doksanlar da sbt'de kötü gidip aksine tns'de iyi çıkıyor. Bakalım yarın sonuçlar nasıl olacak?
Pis Yedili Total'de Doksanlar'ı geçiyor artık.

Pis Yedili Total'de Doksanlar'ı geçiyor artık.

Bir 2-3 hafta falan geçti galiba ama geçen hafta yine Doksanlar geçmişti. Totalde yakın gelir birbirlerine reytingler. Kimin geçeceğini kestirmek güç artık.

- - - Ekleme - - -

Maçta 4 gol var. Reytingler de uçuşta doğal olarak. Bir sonraki anlıkta 10 reytingi görebilir.

Bir 2-3 hafta falan geçti galiba ama geçen hafta yine Doksanlar geçmişti. Totalde yakın gelir birbirlerine reytingler. Kimin geçeceğini kestirmek güç artık.
Yorumunda TNS'de sönüyor demişsin de ona açıklık getirdim.

Yorumunda TNS'de sönüyor demişsin de ona açıklık getirdim.
Sbt'de daha yüksek çıktığı bir gerçek. O yüzden bu anlıklara göre yorum yapmak zor. Pis Yedili'yi de Doksanlar'ı da izlemiyorum zaten. Tarafsızca yorumluyorum ama Doksanlar'ın da düşüşte olduğu gerçek tabi yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl'ın karşısında direnemez gibi.

Pis Yedili'nin reklamları bitti yeni bölüm başladı. ( 22.44 - Show TV )

Kanal D'de 2 hafta daha maç varmış. Çarşamba günleri zirve garanti 2 hafta daha.

İki maçta 12de galiba kral kupası maçlarının ayrıca barça atletico olduğu için kesin zirvede diyemeyiz