14 Ağustos 2011 Pazar Reyting Sonuçları

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Kanal D'de yayinlanan Real Madrid - Barcelona maçi reytingleri altüst etti.
Ikinci bölümüyle ekrana gelen "Seni Bana Yazmislar" basarisini sürdürmüs ve iki grupta da 2.sirada yer aliyor.
Çok Güzel Hareketler Bunlar totalde 3.sirada yer alirken, A/B'de 6.sirada yer almis.
Show Tv'de yayinlanan "Mavi Korku" filmi iyi gitmis.
Sihirli Annem ise totalde iyi gitmis, A/B'de çok kötü gitmis. Dizi artik bekleneni veremiyor, bakalim ömrü nekadar olacak.
Çek Bakalim ise total'de vasat gitmis, A/B'de ise ilk 10'a girmeye basarmis.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Zaten belliydi böyle fark atacağı maçın. Kanal D zaten böyle reytinglerde zirveye oynayacağını tahmin ederek maçı yayınlamıştır ben maçın son 12 dksını falan izledim ama gol olmadı o dakikalarda. Gördüğüm kadarıyla yayında fazla güzel değildi. Kanal D logosunun altında skorboard var sonra bir tane daha skorboard var büyük ve daha sonra yayında oyuncular gözükmüyordu tam. Saat gece 11'de olmasına karşın çok çok iyi bir reyting aldığını net bir şekilde söyleyebiliriz.

bu real -barça maçının rövanşı çarşamba 24 te. kesin aynı reytinlei alır ve türk televizyon tarihinde ilk defa 11de 12 de yayınlanan bir şey maç da olsa ki gece 1 de 2 de bitiyor günü birinci tamamlamış olacaktır.....
SENİ BANA YAZMIŞLAR SIRADAN BİR KOMEDİ UMUTSUZ EV KADINLARI GELİNCE SONU GELİR

SİHİRLİ ANNEMLE STAR YAZI GEÇİRDİ DAHA NE OLSUN....BİTİRİR ARTIK

ortalık kızıştı :D

Maçı izledim Real Madrid üstün oynadı Alexis Sanchezi beğendim Pepe gene bidiğimiz kasap Gökhan Zan mı Pepe mi deseler Gökhan derim ben.Barcelona da Busquets Pique Xavi yoktu bunun etkisi kötü oyunda olabilir

Ben Real-Barca macini izledim saten Reytinglerdede tavan yapmis, Seni bana yazmislar dizisi bence iyi bir reyting almis bu dizi tutacak gibi