Bu kategori derhal kaldırılmalı@mrt-06 Geçen hafta etkili olunca @xemrexxx yer cücesi gaza gelmiş ayoll 20 listelik şey de 14 ü almış ohaa ayoll 😱😱😱 @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
Bu ne yaKeşke harika kategorisi olsa iyice bozdu güldürdün
@xemrexxx in Güldüren mesajlarıBu kategori derhal kaldırılmalı
Kaldır sen burayı beni dinle
aa sende sokak lambası gibisin kime yandığın belli değil
Cevaba göre ayar veriyoruz işteaa sende sokak lambası gibisin kime yandığın belli değil
Pis dönek
Kimin tarafındasın bi karar ver artıkCevaba göre ayar veriyoruz işte
Sürekli değişiyor cnm duruma göreKimin tarafındasın bi karar ver artık
Hayatın tadı başka türlü çıkmıyor ayoll sen de fena sayılmazsınDENGESİZ
İltifatın için teşekkürler tatlımHayatın tadı başka türlü çıkmıyor ayoll sen de fena sayılmazsın
Ben de bir ton adam etiketlesem olur.@mrt-06 Geçen hafta etkili olunca @xemrexxx yer cücesi gaza gelmiş ayoll 20 listelik şey de 14 ü almış ohaa ayoll 😱😱😱 @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
Ben de bir ton adam etiketlesem olur.
Benim ismimi kullanarak benden prim sağlamış.@mrt-06 Geçen hafta etkili olunca @xemrexxx yer cücesi gaza gelmiş ayoll 20 listelik şey de 14 ü almış ohaa ayoll 😱😱😱 @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
Ben de bir ton adam etiketlesem olur.
Hahaha Aaa onun işi zaten üstümüzden prim sağlamak ayoll bir gün Atacan bir gün Harun bir gün destere bir gün benBenim ismimi kullanarak benden prim sağlamış.@xemrexxx
Tatile filan çıksa da rahatlasak birazHahaha Aaa onun işi zaten üstümüzden prim sağlamak ayoll bir gün Atacan bir gün Harun bir gün destere bir gün ben
Aslında asıl başarı bizim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?