Bu kategori derhal kaldırılmalı@mrt-06 Geçen hafta etkili olunca @xemrexxx yer cücesi gaza gelmiş ayoll 20 listelik şey de 14 ü almış ohaa ayoll 😱😱😱 @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
Bu ne yaKeşke harika kategorisi olsa iyice bozdu güldürdün
![]()
@xemrexxx in Güldüren mesajlarıBu kategori derhal kaldırılmalı![]()
Kaldır sen burayı beni dinle
aa sende sokak lambası gibisin kime yandığın belli değil
Cevaba göre ayar veriyoruz işteaa sende sokak lambası gibisin kime yandığın belli değil
Pis dönek![]()
Kimin tarafındasın bi karar ver artıkCevaba göre ayar veriyoruz işte![]()
![]()
![]()
Sürekli değişiyor cnm duruma göreKimin tarafındasın bi karar ver artık![]()
Hayatın tadı başka türlü çıkmıyor ayoll sen de fena sayılmazsınDENGESİZ![]()
İltifatın için teşekkürler tatlımHayatın tadı başka türlü çıkmıyor ayoll sen de fena sayılmazsın![]()
![]()
![]()
Ben de bir ton adam etiketlesem olur.@mrt-06 Geçen hafta etkili olunca @xemrexxx yer cücesi gaza gelmiş ayoll 20 listelik şey de 14 ü almış ohaa ayoll 😱😱😱 @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
Ben de bir ton adam etiketlesem olur.![]()
Benim ismimi kullanarak benden prim sağlamış.@mrt-06 Geçen hafta etkili olunca @xemrexxx yer cücesi gaza gelmiş ayoll 20 listelik şey de 14 ü almış ohaa ayoll 😱😱😱 @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
Ben de bir ton adam etiketlesem olur.![]()
Hahaha Aaa onun işi zaten üstümüzden prim sağlamak ayoll bir gün Atacan bir gün Harun bir gün destere bir gün benBenim ismimi kullanarak benden prim sağlamış.@xemrexxx
Tatile filan çıksa da rahatlasak birazHahaha Aaa onun işi zaten üstümüzden prim sağlamak ayoll bir gün Atacan bir gün Harun bir gün destere bir gün ben![]()
![]()
Aslında asıl başarı bizim oluyor![]()
![]()
![]()