- Reaksiyon puanı
- 59,001
- Puanı
- 1,060
hahaha Musicsurvivorunda karizması bozuldu sayende ayoll her hafta milleti yarışmamıza güldüüyorsun uzaktan bakan birisi komedi programımı bu derçok pis güldürmüşüm milleti yine )
beni sevmiyorlar dışlıyorlar hogatha, allah seni kahretsin zamanında evlenseydik şimdi nurtopu gibi beşizlerimiz olurdu onları güldürürdük bu arkadaşların bize bir faydası yok niye güldürüyorsak anlamadım )hahaha Musicsurvivorunda karizması bozuldu sayende ayoll her hafta milleti yarışmamıza güldüüyorsun uzaktan bakan birisi komedi programımı bu der
HAHAHAHAH aaa seni kimler dışlıyormuş sen onları bir söyle bakayım banabeni sevmiyorlar dışlıyorlar hogatha, allah seni kahretsin zamanında evlenseydik şimdi nurtopu gibi beşizlerimiz olurdu onları güldürürdük bu arkadaşların bize bir faydası yok niye güldürüyorsak anlamadım )
adres vermeme gerek yok önce codminlerden başla işe ikisinide sevmedim sonra allah ne verdiyse önüne gelene dalabilirsin ayrım yapmadan )HAHAHAHAH aaa seni kimler dışlıyormuş sen onları bir söyle bakayım bana
3 YIL ÖNCE evlenseydik şuan 2 yaşında çocuğumuz olurdu sanırım bir bakıma haklısın evet @xemrexxxbeni sevmiyorlar dışlıyorlar hogatha, allah seni kahretsin zamanında evlenseydik şimdi nurtopu gibi beşizlerimiz olurdu onları güldürürdük bu arkadaşların bize bir faydası yok niye güldürüyorsak anlamadım )
3 YIL ÖNCE evlenseydik şuan 2 yaşında çocuğumuz olurdu sanırım bir bakıma haklısın evet @xemrexxx
niye tek tekmi yapıcan çocukları
bence tek seferde beşiz olsa daha iyi her yıl birde doğumla şunla bunlamı uğraşacağız tek seferde aradan çıkarırız o kısmı sonra keyfimize bakarız )
Allah korusun siz tavşanlar gibi ürersiniz yılda 4 çocuk 10 senede 40 çocuk sizin çocuklarınız da sizin gibi sapık olur3 YIL ÖNCE evlenseydik şuan 2 yaşında çocuğumuz olurdu sanırım bir bakıma haklısın evet @xemrexxx
Allah korusun siz tavşanlar gibi ürersiniz yılda 4 çocuk 10 senede 40 çocuk sizin çocuklarınız da sizin gibi sapık olur
Allah korusun siz tavşanlar gibi ürersiniz yılda 4 çocuk 10 senede 40 çocuk sizin çocuklarınız da sizin gibi sapık olur
hahah aaa oldu kendi ilimizide oluşturalım bari harita üzerinde şehirlik bir nufusumuz olucaksakarar verdik tek seferde beşiz yapıcaz sonra mavi yolculuğa çıkacağız tabi o yolculuğa hogatha gelmesede olur evde çocuklarına baksın )