14 Şubat 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Klasik pazar, yine hiçbir P.T. işi, hiçbir grupta 1. olamamış, fox ana haber olmuş...

Savaşçı pazar olmaz artık, iki grupta 5,50+ bir grupta neredeyse 7 alan diziyi kıpırdatmak olmaz.

ÇGH-2 çok iyi gitmiş total ve abc 5 almış ab de iyi 4 rtg, iyi ki o da ellenmedi tebrikler...

Reactions: Carpe Diem
Menajerimi Ara çok kötü düşmüş. AB'de çakılmış.

Hercai ufak yükseliş yaşamış ama oranları kötü. Total hariç.

Arıza her grupta epey düşüş yaşamış.

Kefaret de Total hariç çok güzel yükselmiş. ABC'de 7 reytinge dayanmış. @haluk792

Ohhhhhhhhhh.

Hak edene hakkını verdiğin için teşekkürler Türkiye.

Reactions: Carpe Diem
süperiz çok mutlu oldum.

Kaliteli ve herşeyin en iyisini izleyen AB izleyici MA gene terketmiş.

Kefaret ciddi bir atak yapmış, Tek başarılı olduğu gün Pazar olan Survivoru dahi AB de 3.lüğe itivermiş.

Kefaret başarısı dikkat çekici, A.rıza bunu beğenmedi

Hercai de KYA gibi, Total sayesinde yaşayan bir dizi, AB tarafından teleskopla yerini buluyorsun ama Total kopmuyor.

Survivor AB dışında aslında 8 li oranlara gelmiş, zaten Cumartesi ve özellikle Pazar günü en çok ekmek yediği gün.

Genel olarak Rating ortalaması 5-6 Pazar günü, rahat bir dizi daha kaldırır bugün.
Bu arada MAP tekrar ratinglerini bilen var mı? @denizz19

Reactions: 12.Adam
Menajerimi Ara yine orijinalden sapınca tekrar düşüşe geçti. Bölümü genel olarak beğensem de Beren entrikasının işe yaramadığını görmek için reytinglerin daha kaç kez düşmesi lazım bilmiyorum. Sosyal medyada senarist değişsin diye çok baskı var ama dizinin en önemli bölümleri bu kadın tarafından yazılarak harcanmışken bu saatten sonra değişse ne olacak ki. Ah Ay Yapım ah günden önce senarist değiştirmesen şimdi bu noktada olmazdı şu dizi.
Gerçi ne olursa olsun sezon sonunu göreceği için reyting olarak sıkıntı yok ama yine ona güvenip salmak da olmaz. Zaten bölümler güzel yazılırsa (en azından şu kalan 5+2 bölümü de uyarlansın) tekrar yükselecek potansiyeli de var o yüzden bekleyelim görelim.

Kefaret'in yükselişi SÇK fanlarını iyice kudurtmuş zira Savaşçı'nın pazar olma ihtimali artık kalmadı ve tek müsait gün cumartesi. Fanlar isterse 5 milyon tweet yazsın yolcudur Abbas bağlasan durmaz. 6 ve 13 Mart'ta başlar herhalde.

Kefaret'in yükselişi SÇK fanlarını iyice kudurtmuş zira Savaşçı'nın pazar olma ihtimali artık kalmadı ve tek müsait gün cumartesi.
Aynı düşünüyorum, Savaşçı çook uzun ara verdiği için gün değiştirerek devam etmesi onu yaralamaz 2-3 bölüme toplar kitlesini cumartesi,
ama Kefaret'e gün değiştirmek onu yaralar.

Reactions: Aserat
Kefaret çok sağlam bölümlerle karşımıza çıkıyor. Bu oranlar beklenen birşey. Olayları uzatmadan işliyor olmaları harika. Bir ara ara vermiştim ama yeniden döndüm diziye. Dün de soluksuz bir bölüm izledik. Yasak Elma harici FOX izlememe sebep olan dizi
@Özgür

Reactions: Özgür and Aserat
Eline sağlık bir kez daha, sayende pazartesileri gözüm arkada kalkmıyorum

Reactions: Dosi
Eline sağlık bir kez daha, sayende pazartesileri gözüm arkada kalkmıyorum
Bu hafta tatil nedeni ile alarm ile erkenden kalkmıyorum. Bu kez denk geldi, uyandım ekledim sonra geri uyudum
aslında sizin saatle 12.55 gibi uyandım tekrardan, BJK için foruma girsem mi dedim, sonra aman uyku tatlı deyip uyudum tekrar
foruma sonradan girince açtım

Reactions: Tolstoyevski
Biz annemle dün yine Kefaret izledik ve ben de beğendim bölümü.
Dediğin gibi olaylar uzamadan, hızlıca çözüme kavuşuyor ve hemen ardından yeni olaylar oluyor.

Geçen de demiştim eksik bölümlerim olmasına rağmen keyif veriyor izlemek.

Reactions: Dosi
Hercai nin dün ki bölüm bu reytingleri hak etmiyor geçen hafta ya göre yükselme var bu hafta ama bunuda hak etmiyor dün çok güzel bir bölüm izledik ama seyirci maalesef ki anlamamakta ısrar ediyor bakalım ne olacak bu işin sonu

@denizz19'a göre Survivor AB'de 5.58 ile 3. olmuş televizyoncuadam'a göre ise 5.88 ile 2. olmuş. İlk defa galiba farklı sonuç veriyorlar hep aynıydı.