14 Şubat 2016 Pazar Reyting Sonuçları

4 - 5 milyon alıyordur.
10 dakikada bir reklama giriyordu.

Dün survivor fragmanında da demiştim. Kısmetse olur da erken yayınlandiği için acun fragmanla bombayı pattlattı

Kısmetse olurun cümrü bu... gündüz yayınları en az 5 sharelik boşluğu var.

Big brother fenalarda
ulan heycanla bekliyordum bu yarişmayı reji ekibi sahte kişilik rezanı sevdirmeye çaliştikça yarişmadan koptum. Rezanı birinci yapıp ödüü yabancıya gitmemiş olacak😉 gerçi artık onur da reji elemanı diyebiliriz. Yalandan ağlamalar bağirmalar sevgi pıtırcılığı. Çok iticiler full kadro...

Dün Survivor'u eleştirenler nerede acaba, reytingler cevap vermiş.

Survivor muhteşem gitmiş, tebrikler.

Dün Survivor'u eleştirenler nerede acaba, reytingler cevap vermiş.

Survivor muhteşem gitmiş, tebrikler.
burdayız ama siz erken konuşmuşsunuz yine
geçen pazar 13 reyting almıştı bu hafta 10 arada nerdeyse 3 reyting fark var
bakın beyler haftasonu zaten boş bişey yok rahat zirvede olacağını söyledik ama haftaiçi zirveyi alamaz özellikle salı günü hiç şansı yok
kim ne derse desin survivor geçen senelerden çok uzak yapmacık bir yarışmaya dönüşmüştür

Yarışma sonuçta bu ve haftanın 4 günü var. Sürekli takip edilemeyebiliyor, müsait olan var, dizisi olan var, okulu olan var yani haftanın bir günü degil ki. Tabi düşecek de yükselecek de. Haftalık yayımlanan diziler bile açık ara düşüş yapıyor.

Survivor ilk bölümleriyle her zaman iyi başlamıştır, All Star da çok iyi başlamış ve 8-9 arası devam etmişti.

Survivor her yıl ilk bölümüyle rekor reytinglerle başlar sonradan az düşse de 7-10 arası devam eder ki @Yiğitt inde dediği gibi yarışma haftada 1 kere olmuyor 4 defa yayınlanıyo ve çoğu zaman zirvede yer alıyor bunu başarabilecek başka bir yapımın olduğunu düşünmüyorum hangi dizi 4 gün yayınlanıp böyle oran alır

Baba Candır, yine AB'nin en çok izlenen dizisi olarak yoruma fırsat bırakmamış; tebrikler.

Evli ve Öfkeli geçen haftaya göre biraz yükselmiş, tüm gruplarda reytinglerini 3,5'a sabitlese bir şekilde devam edebilir belki.

Acı Aşk daha birkaç hafta önce Total ve ABC1'de 20-25. sıralarda sürünüyordu, ama Survivor'a rağmen ilk 10'a girmeyi başarmış. Sanırım şu duruma göre kolay kolay bitmeyecek gibi görünüyor.

Saçmalıklar Karnavalı ve Ucube Şovu da her hafta olduğu gibi uyduruk kavgalarıyla reyting almaya devam etmiş.

Bu arada unutmadan söyleyeyim, Oyuncak Hikayesi 3 özellikle AB'de çok iyi gitmiş ve Acı Aşk'ı sollamış. Fark-ı Pixar.

18OYUNCAK HIKAYESI 3 (Y.S)TRT 117:29:3619:06:332.408.52