13 Ocak 2026 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Doğulu - TV'de İlk | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,902
Puanı
1,060
dsp9nwk.png

1768814040931.png

1716390361387-png.127046

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kıskanmak'ıma tabii. ❤️
İnternetten Survivor'a.

Kıskanmak | 18

ABİ için tahminim:

5.90
5.00
5.55

ABİ 1. Bölüm
TOTAL (1) : 9.81
AB (1) : 7.37
ABC1 (1) : 9.98

Kıskanmak 18. Bölüm
TOTAL (6) : 4.17
AB (2) : 4.85
ABC1 (3) : 5.14

Mehmed : Fetihler Sultanı 65. Bölüm
TOTAL (7) : 4.12
AB (3) : 4.17
ABC1 (2) : 5.29

Rüya Gibi 7. Bölüm
TOTAL (12) : 2.78
AB (10) : 2.47
ABC1 (11) : 2.64

• Harika
Reactions: 12.Adam
A.B.İ şahane başlamış. Seyirci Kenan İmirzalıoğlu'nu özlemiş belli ki. O değil de OGM hakikaten bu işi biliyor ya...

A.B.İ beklediğimden çok iyi başlamış ben 5 olur falan diyordum bu tahmin işinde hiç iyi değilim galiba.
Kıskanmak tam belini doğrultu derken Abinin gelmesiyle büyük darbe almış ama oranları güzel.
Mehmet Fetihler Sultanı AB'de az da olsa artış bile yaşamış bir sıkıntı yok.
Rüya Gibi etkilenen dizi olmuş zaten maçlar yüzünden kitleyi tam oturtamamıştı A.B.İ yok etti diziyi.

Now'ın Kıskanmak'tan 18 haftadır beklediğini A.B.İ. atv'ye ilk günden yapmış.

Şimdiye kadarki yorumların geneli olumsuzdu, o yüzden 10 reyting alması herkesi şaşırttı, çok iyi bir başlangıç.
Bakalım bunu koruyabilecek mi 5-6 hafta takip edeceğiz...

Utanmasalar gs ya da Fb maçlarından daha yüksek alacakmış ilk bölümden ; insan düşük başlatıp azıcık kademeli artırır :A

• Güldürdün
Reactions: ozmoturk
A.B.İ, Aile gibi baya yüksek başlamış, sonu ona benzer mi göreceğiz :A

Rüya Gibi'nin gün değişimi veya final haberi bu hafta gelir sanırım.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Kıskanmak'ım az düşmüş bu da normal zaten. Haftaya yeniden artarız. ❤️
Abi çok iyi başlamış ama sonu Aile gibi olacaktır.
Mehmed: Fetihler Sultanı düşse de durumu iyi.
Rüya Gibi çok düşmüş. Final kararı her an gelebilir.

ABİ meraktan izlendi bu kadar, mide bulandırıcı diyalogları ve başrol çiftin 0 uyumsuzluğu ile gelecek hafta etkili bir düşüş olacaktır. :A

• Beğendim
Reactions: cokiyitvci
Star isimlerin olduğu projeler genellikle meraktan yüksek başlıyor (Aile de Kıvanç ve Serenay etkisiyle 8+ almıştı) ve Kenan İmirzalıoğlu da yıllardır ekranda olmadığı için merak uyandırdı biliyoruz ama o dizi için daha ilk bölümden 10'a dayanan reytingler görmeyi ciddiye alamıyorum. Özellikle bu sezon nerede düzgün iş varsa onların mağdur edilmesi ve nerede sorunlu proje varsa el üstünde tutulması yönündeki kasıtlı çaba kendini o kadar hissettiriyor ki midem bulanıyor. Ahlakçılıktan nefret ederim ama bir kanalda baba-kız yaşındaki çiftten aşk çıkarılır, öbür kanalda iki kadın aynı adamla evlenir, başka kanalda iki erkek kardeş aynı kadınla nikah kıyarken toplum mühendisliğinin damarlara işlenmesi ve elimizden hiçbir şey gelmemesine çok üzülüyorum.

Benim nazarımda günün asıl birincisi olan Kıskanmak'a tebrikler.

Ben Leman'ın ardından sezonun en izlenebilir nadir işlerinden Rüya Gibi de vasatlığa kurban gitmek üzere. :( Kendi içinde eksik ve kusurlu yanları olsa da kesinlikle bu reytingleri hak etmiyor. Böyle hikayeler ekranda tutunamadıkça zaten az olan denemeler gittikçe yok olacak, ekran tek tip işlere teslim olacak ve nitelikli iş arayan izleyici için de hiçbir alternatif kalmayacak. Oysa eskiden de problematik işler tutardı ama kendi dişimize göre olan dizilerin bir kısmı da başarılı olurdu şimdi terazinin dengesi şaşmış durumda. Geç olmadan günü değiştirilip pazara alınsa biraz toparlayabileceğine inanıyorum ama TMSF yönetiminde o stratejik zeka var mıdır sanmıyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy