13 Nisan 2014 Pazar Reyting Analizi | denizz19

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Pazar günleri dengeler çok değişeceğe benzemese de reytingler her an denge değiştebilir ve her an sıralamalar da değişebilir görünüyor.

SURVİVOR
V8gRS4ljAlfaC5VtyFSkO3SF.jpg

Survivor için söylenecek fazla söz yok gibi. Günü zirvede tamamlayabilecek tek yapım görünüyor şu aşamada. AB grubunda ise açık ara lider diyebiliyoruz. Daha güçlü bir yapım gelene kadar da bu şekilde devam edecek gibi.

KÜÇÜK GELİN
0NH2yYfPoGrFFHbkuTJ4O1IC.jpg

Küçük Gelin için söylenebilecek pek bir şey yok aslında. Dizi çok çok iyi oranlarla yayın hayatına başladı ancak fazla ağır drama olduğu için bir süre sonra sıkmaya başladığı da bir gerçek. O yüzden şuan reytingleri olduğu seviyede ilerleyecek gibi görünüyor. Ara ara artışlar ve inişler olacaktır ama daha fazlası ve ya eksiği olmayacak gibi. Zamanla belki daha da düşecektir ama şuan için totalin en iyi dizisi dememiz mümkün.

GÜNEŞİ BEKLERKEN
z4IBCvt99uVbKR3OP4KCy7iz.jpg

Güneşi Beklerken yaz sezonunda çok iyi reytinglerle başladı, çok iyi bölümlerle de izleyiciyi kış sezonunda da çekmeyi başardı ve başarılı reytingleriyle de dikkat çekti. Ancak işin seyri son 3 haftadır değişti gibi ve iyi olduğu AB grubunda da büyük düşüş yaşadı dizi. Totali ilk zamanlarda idare eder reytingler alıyor dahi olsa da şuan o da kötü durumda. Dizinin acilen senaryoyu toparlaması gerek diye düşünüyorum.

O HAYAT BENİM
9rEYgpJdAcBT4cgKPTifkRmc.jpg

Kuşkusuz Pazar gününe bir dinamizm getiren diğer bir dizi de O Hayat Benim oldu. Dizi başladığı ilk günden bu yana sıkı bir izleyici kitlesi elde etti ve şuan hem totalde hem de AB grubunda hızlı çıkışlar yapmaya devam ediyor. Karşısında yer alan iki diziyi de reyting yönünden de etkilemişe benziyor dizi. Bakalım ilerleyen günlerde bu yükselişi devam edebilecek mi göreceğiz.

DOKSANLAR
thumbnail_1397505301.jpg

Çarşamba günü yayın hayatına başlayan ve orada da fena olmayan reytinglerle gitse de gün değişimiyle bu güne atılan dizi iyice kan kaybetmeye başladı. Tabi bunda senaryonun gidişatı da etkili olmuş olabilir ama görünen o ki dizi için işler yolunda gitmiyor. Yakın zamanda final kararı kaçınılmaz gibi görünüyor.

atv huzur sokağından kurtulduğu gbi 90lar saçmalığındanda bir an önce kurtulması lazım 😵