13 Nisan 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Survivor 2 gruptada alışıldığı gibi zirvede yer almış
Lale Devri bu haftada zirve takibini sürdürmüş. Artık Şefkat Tepe'ye kaptıracağını sanmam.
Osmanlı Tokatı gayet iyi başlamış.
Umutsuz Ev Kadınları yine iyi gitmiş.
Bks Ab grubunda iyi gitsede , Total'de vasat

Herşey çok düşmüş Survivor 😱 Yağmurdan Kaçarken izledim az önce dizi iyi çok totoş(vasat) espiriler var nasıl izliyorum şaşiyorum kendime ama izlettiriyor
Keşke yazın olsaymiş

Osmanlı Tokadı müthiş başlamış bence.

Şefkat Tepe fena gitmemiş. Artık 20.30'a alınmalı.

Osmanlı Tokadı beklentilerin üstünde reyting almış, sıralaması da gayet başarılı.

SBT sonuçları ikinci mesaja eklenmiştir.

Dün akşamki mesajımı tekrarlıyorum. Net...

Survivor büyük bir düşüş yaşamış iki grupta da.Şefkat Tepe son haftalarda düşük gitse de total oranları iyi sayılır.Lale Devri ab grubunda iyi bir çıkış yakaladığı gibi totalde de gayet başarılı gidiyor.Yağmurdan Kaçarken sıralama olarak iyi olsa da hala reytingleri düşük.Osmanlı Tokadı idare eder oranlarla başlamış,bakalım haftaya nasıl olacak.

Bbeb de 4.lüğe iyice alıştı.
)))))))))))

survivor akşam alp vardı acun yoktu zaten alp okunca çok iyi olmuyo ama oyunu beğendim 6.52 reyting alarak yine zirvede ab 6.86 reytingle rahat zirvede , lale devri 5.84 reyting alarak iyi gitmiş ab 3.57 almış , eşim bilir 5.2 almış ab 4.44 alarak iyi gitmiş , yağmurdan kaçarken 2.34 alarak yine kötü gitmiş ab 2.23 almış , osmanlı tokadı 2.01 reytinge iyi başlamış trtye göre ab 2.77 almış

Yağmurdan Kaçarken iki grupta da ilk 7 içerisinde yer almalı artık..

Ben Bilmem Eşim Bilir Mayıs gibi sezon finali yapmalı bence. Totalde 4. , A/B`de 2. olmuş. Ama Total oranları daha fazla.

Survivor beklentilerin yarısında ilerliyor. 12-15 bekliyordu herkes, 6-7 alıyor ama.

İntikam'ın beklentilerin altında olduğuna inanmıyorsun da Survivor'a neden inanıyorsun, derler adama.
))))

15'lik İntikam 7'de kaldı derler.
)))) Allah'ım sen nelere kadirsin.

- - - Ekleme - - -

bkz. Nasrettin Hoca
))

şefkat tepe dünkü bölümü pek beğenmedim düşmesi normal

SBT'nin TOTAL'inde Sefkat Tepe birinci olmus
Yagmurdan Kacarken her hafta az az oranlarini artiriyor.. dün aksam ki bölümü az da olsa izledim cok ciddiye almadiktan sonra eglenebilecek bir dizi
Lale Devri Anliklari yine yüksekti ama gecen haftayla ayni almis.. demistim dün aksam aldanmayalim diye
iyi oldu aldanmadik.. tahminlerde %90 yapmisim