- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Yalan Dünya mı ? Hayat Devam Ediyor mu ? Adını Feriha Koydum mu ? Hangisi daha çok izlendi ?
Beyaz Show'un yokluğunda Eve Düşen Yıldırım ve Bir Erkek Bir Kadın nasıl sonuçlar aldılar ?
Star'ın sıra dışı yapımı "Acayip Hikayeler" başarılı olabildi mi ?
Sonuçlar belli oldu.
Totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de ise Yalan Dünya alışıldığı gibi zirvede.
Adını Feriha Koydum, tek sahneden oluşan sıra dışı bölümüyle totalde oranlarını arttırırken A/B'de düşüş yaşadı.
Yalan Dünya bu hafta kısa özetle yayınlandı ve bittikten sonra tekrar yayınlandı. Bu durum reytinglerde Kanal D'nin işine gelmiş gözüküyor. Dizinin hem yeni bölümü hem de tekrarı yüksek oranlar aldı. Dizinin yeni bölümü A/B'de yükseldi, totalde düştü. Tekrarı ise totalde 7. A/B'de 3. olarak önemli bir başarı elde etti.
Hayat Devam Ediyor totalde reytingini arttırdı fakat A/B'de düşüş yaşayarak ilk 5 dışında ve 5 reyting altında kaldı.
Eve Düşen Yıldırım, başarısını sürdürerek iki grupta da günü 4. sırada tamamladı.
Star'da yayınlanan Harry Potter ve Sırlar Odası gerilerde kalırken. Bir Erkek Bir Kadın, Beyaz Show'un yokluğunda yükselişe geçti.
Star'ın bir süredir merakla beklenen sıra dışı dizisi Acayip Hikayeler ilk bölümüyle A/B'de iyi bir giriş yapmayı başardı ve geç yayın saatine rağmen ilk 10'da yer aldı. Totalde ise gerilerde kaldı. Fakat dizinin sosyal medyada dün gecenin en çok konuşulan konularından biri olduğunu da söylemek de fayda var.
Son düzenleme: