13 Nisan 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba hangi yapımları izlediniz ?

• Nuri (Kanal D)

Oy: 1 25.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 50.0%
  • Unutulmaz (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

• Canlı Para (Show)

• Komedi Dükkanı- Tekrar (Star)

Oy: 2 50.0%
  • Tottenham - Real Madrid Maçı (Star)

• Canan (Fox)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Oh be gelecek sezonda devam edecek süper yav inşallah ufuk özkanın dediği gibi 2013 kadar devam eder

Ben eşref saatinin yeni bölümlerini izlemezdim ama tekrarlarına bakardım gayet iyiydi

Adminim sen hangi dizileri takip ediyorsun(ben geniş aile,ızmir çetesi ve kurtlar vadisi pusu ama kvp yi izlemezdim birisi tavsiye etti sonradan izlemeye başladım.)

Adminim benim üyelik yeni ama favori üye olmuşum nasıl oldum

Şu an Geniş Aile ve Leyla ile Mecnun'u kaçırmadan izliyorum.
Yahşi Cazibe'yi de kaçırmadan izliyordum ama 5-6 hafta önce bıraktım. İzmir Çetesi, Papatyam, Çocuklar Duymasın zaman zaman izlediğim diğer diziler...

Aşk-ı Memnu'dan bu yana komedi dışı Türk dizisi izlemiyorum

Hani kardeştik(ulvi): Bu bölümde aktif şekilde yorum yapan kişileri Favori Üye yapıyoruz. Favori Üye olmayanların mesajları onaylanmadan yayınlanmıyor bu bölümde

Ayrıca arka arkaya mesaj yazmak yerine son mesajını düzenlersen daha iyi olur

adminim sen gibi biri EZELİ nasıl izlemz hiç izlemedin mi* ha birde geniş aile bence 2-3 sıra her iki bölümdede yükselir

Ezel başladığı dönemde YGS-LYS sınavlarına hazırlanıyordum. O dönem hiçbir diziye başlamadım.

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'nde okuyorum...
Konu dışına çıktık ama neyse

Arkadaslar YGS ve LGS ne demek? Bir sinav olduklarini biliyorum da, ama YGS ve LGS en cok kac puan alinir felan ve kac puan iyi bilmiyor, ben Hollanda'da yasiyorum, ondan bilmiyorum

genel olarak herkes nurunin bitmesi gerektigini düsünüyor haklılarda ama söylede bir gercek var kanal d son 1 seneden beri adam akıllı komedi dizisi koyamıyor ekrana..Adminim bu arada Chuck nasıl güzel mi sizce

genel olarak herkes nurunin bitmesi gerektigini düsünüyor haklılarda ama söylede bir gercek var kanal d son 1 seneden beri adam akıllı komedi dizisi koyamıyor ekrana..Adminim bu arada Chuck nasıl güzel mi sizce
Kanal D, son yıllarda komedi dizileri konusunda epey şanssız. Hatırladığım kadarıyla sadece Geniş Aile ve Akasya Durağı'nı tutturabildiler. Üsküdar'a Giderken ile bu şanssızlığı yenebilirler belki

Ne tip diziler sevdiğini bilmiyorum, kişiden kişiye göre değişir ama güzel bir dizi bence Chuck