Çok ender de oynasam okeyde elim çok iyi iken yandaki reklama basmak gibi bir durumdur bu.Geçmiş olsunZaman zaman benim de başıma gelen çok sinir bir durumdur.
Çok ender de oynasam okeyde elim çok iyi iken yandaki reklama basmak gibi bir durumdur bu.Geçmiş olsunZaman zaman benim de başıma gelen çok sinir bir durumdur.
FOX TV konusuna iyi değindin. Şu ''Güzellik Yarışması''nı diziye çevirdiler. ''Kim elenir? Kim güzellik tacına veda eder? Yok kim n'olur?'' falan filan... Bildiğim en uzun güzellik yarışması bundan kısaydı (Yakından takip ederim).Babam Sağolsun hernekadar tekrar bir projede olsa oyuncu seçimleri harika olmuş bence.Anne ve baba karakteri başta olmak üzere tüm kadro süperdi.Fakat aşağı yukarı aynı senaryo izlenir mi orası belli olmaz. Tamam konsept aynı ama en azından senaryoyu biraz değiştirselerdi,yaşanan herşey öncekinin aynısı..Umarım böyle bir kadroya yazık olmaz..
Bu arada geniş aile son zamanlarda en çok beğendiğim bölümlerden biri oldu.Zeynep-cevahir-Bilal kısırdöngüsü yerine bol bol ulvi,mürsel ve zekai işlense çok daha eğlenceli olur.Sonuçta malum aşk üçgenleri her dizide bolca var,benim geniş aileyi izleme sebebim ilk günden beri yan karakterler.Bu diziyi bu kadar sevdirende onlar zaten..
Fox bu arada rezalet bir gün geçirmiş.Bu güzellik yarışmasının olmayacağı açık.Harcadıkları paraya yazık.Adam gibi yabancı filmler yayınlasalar en azından.Dünya çapında bir medya grubunu temsil ediyorlar ve şöyle kaliteli tv de ilk kez filmler yayınlamıyorlar.
Gönülçelen' de bitiyor bu sene, artık bitmek üzere olan bir diziyi değiştireceklerini sanmıyorum. Her Şeye Rağmen dün en heyecanlı bölümüyle 1.8 reyting almış, beni çok şaşırttı bu sonuç. Dizinin devamı artık maalesef imkansız.herşeye rağmen zarar yapmaya başladı dizi bitecek artık kesin bu sezon..............
yerine gönülçelen gelebilir..................
Bence Çarşamba'ya alınacak. Şu durumda Star'ın hiçbir işine yaramıyor Geniş Aile. Çarşamba'ya alınırsa gün üçüncülüğü getirebilir.geniş aile çarşamba olur mu
Özlem Yıldız'ın sunduğu Aklımıza Takıldı programına konuk olan Necmi Yapıcı, yeni dizisi Babam Sağ Olsun'u anlattı. "Konsept olarak benziyor, bir aile dizisi sonuçta ama çok yeni konular ve yeni durumlar eklenecek" diyen ünlü oyuncu, dizinin En Son Babalar Duyar'ın devamı olarak algılanmaması gerektiğinin altını çizdi.
Bence Çarşamba'ya alınacak. Şu durumda Star'ın hiçbir işine yaramıyor Geniş Aile. Çarşamba'ya alınırsa gün üçüncülüğü getirebilir.
Devamı değil zaten aynısının tekrarıBirol Güven de bunu inkar etmiyor zaten
1-Hanımın Çiftliği yine 1. oldu.
2-Adını Feriha koydum takibinin sürdürerek 2. oldu.
3-Babam Sağolsun kötü bir başlangıç yaptı ve ilk 10'a giremedi.
4-Geniş Aile bu günde olmuyor.hemen Çarşamba'ya alınması lazım.Ama Çarşamba gibi zor bir günde ne kadar başarılı olur orasını bilemiyorum.
5-Sihirli Annem Star için iyi reytinglerle tamamladı günü.Ama ilk bölümkü aldığı reytinglerden biraz uzak.
6-Beyaz Show yükselerek büyük bir sürpriz yaptı Ve ab'de 3. olmayı başardı.
7-Başrolde Aşk ne kadar reytinglerde olmasada çok başarılı bir yapım.
8-Herşeye Rağmen'in reytingleri çok kötü.Atv'nin bu diziye ne kadar dayanacağı merak konusu.
9-Deniz Yıldızı Total'de 3. ab'de 7. olarak güzel bir gün geçirdi.
10-Kollama total'de 17. olarak yükselme gösterdi.
11-IRFAN DEGIRMENCI ILE GUNAYDIN eski reytinglerinden çok uzak.Fatih Portakal ile çalar Saat Fox için iyi reytingler alıyor.
12-Masterchef Türkiye Ab'deki başarısını sürdürerek 22. oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?