Kenan'ı herkes izleyebilir kitle fark etmezkitleleri bile benzer değil
o zaman neden sadece UTC düşücek diyosunKenan'ı herkes izleyebilir kitle fark etmez
KADIN'ımız harikaUfak Tefek Ecünnüler ufalmaya devam ediyor @Harunnn60
@Forumdash İle @kerem in Anneleri Totelde yaklaştırmamış kimseyi yanına
@kerem
Aaa yaa offf Anne demişim pardon hep istemsizce Anne çıkıyor ağzımdan fark edemiyorumKADIN'ımız harikaHaftaya fragman çok iyi
GörücüzAaa yaa offf Anne demişim pardon hep istemsizce Anne çıkıyor ağzımdan fark edemiyorum@kerem @sokak sanati
Kenan Totelde haddinizi bildirir
Fatihin kadınları deme Ertuğrulum gibi olacak o diziGörücüzDorukcum hem utc kadınlarına hem de Fatihin kadınlarına cevap verecek
MY gibi olur benceFatihin kadınları deme Ertuğrulum gibi olacak o dizi
Tanıtımlar gibi olursa bölümlerde sıkıntı olmaz benceMY gibi olur benceSonuçta Kanal D
Vucut göstermeyecekse neden zayıfladıTanıtımlar gibi olursa bölümlerde sıkıntı olmaz benceKenanımı harem odalarına tıkamazlar
Sen Ay Yapım'ın CEO'su değil miydin? Kendi dizini niye kötülüyorsun?MY gibi olur benceSonuçta Kanal D
Önce Kenan'ın ekranlara buyurmaya teşvik edilsin biAaa yaa offf Anne demişim pardon hep istemsizce Anne çıkıyor ağzımdan fark edemiyorum@kerem @sokak sanati
Kenan Totelde haddinizi bildirir
Dedim ya MF yapımında proje müdürüSen Ay Yapım'ın CEO'su değil miydin? Kendi dizini niye kötülüyorsun?
@Çiğdem-
Önce Kenan'ın ekranlara buyurmaya teşvik edilsin bi
O zaman her iki yapımda çalışan biri olarak iki yapımı bir araya getirde millet asıl dizi neymiş görsün bari.Dedim ya MF yapımında proje müdürü
Ay yapım'da paralel bir yapı var. 2 sene önce sızdı ve KAra Sevdayı yaptı. Şirket içinde temizlediğimi sanıyordum ama UTC'de Gökçe'yi kadroya katılınca temizleyemediğimi anladım. İçimizdeki hainleri temizlemeye çalişiyorum
Poyrazdan sonra çok havalandı. Parada anlaşamadım. Bak Browni reklamından çıkmışO zaman her iki yapımda çalışan biri olarak iki yapımı bir araya getirde millet asıl dizi neymiş görsün bari.
Zaten Kara Sevda'nın hala Ay Yapım'ın dizisi falan olduğuna inanamıyorum.
UTC'dede dediğim gibi, Gökçe Bahadır olmamış, en baştan beri başrol olması gereken kişi Burçin Terzioğlu'ydu. Neden ayrıldı kadrodan acaba?
Gökçeyi koydurttum demek istedin herhalde.Poyrazdan sonra çok havalandı. Parada anlaşamadım. Bak Browni reklamından çıkmışHemen Özgeyi koydurttum
Hayır BUrçin Terzi browni reklamında oynuyordu. Şimdi Özge PirinçciGökçeyi koydurttum demek istedin herhalde.
Özge rakip dizide 4 kıza karşı galip geliyor.Gerçi Yeliz, Şirin ve Ceyda da var.Güzel dörtlü olurlar.Burcu da Berşan oluyor.Doktor Jale de var. Onu bilemedim
Eti'nin de mi CEO'susunHayır BUrçin Terzi browni reklamında oynuyordu. Şimdi Özge PirinçciOnu diyorum.
Geçen sene
Bu sene
Hayır ama Ceo'sunu tanıyorum😛 Burçin UTC'mizi kabul etmeyince hemen rakibesi Özgeyi önerdim onlaraEti'nin de mi CEO'susunYakında international takınırsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?