13 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

ab grubunda iki hafta geçsin zirveyi rahat alır totalde ise geçmesi için bir kaç hafta lazım

küçük küçüğüyle oynadıkça seyirci çekiyor
) onu hesaba katmamıştık tahmin yaparken
Ömer Çip diye bir film vardı, çocuk şeyi gösterince millet korkuyordu, küçüğü deyince aklıma geldi.

@destere Umutsuz Ev Kadınları halen daha devam ediyor, ne bitmesi? Son anda bir aksilik çıkmazsa bu sezon da bitmeyecek.

Bu arada dizi 22:15'de reklama girdi. 😀

Ben de 1. bölümü beğenmemiştim 2. bölümü izleyince fikrim değişti, güzel dizi yapmışlar.
herşey yolunda merkeze benzettim onunda ilk bölümleri böyle makaraydı sonra saçma sapan bi dizi oldu inşallah bu öyle olmaz

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 10.35
2) TRT1: 5.31
3) SMNYL TV: 5.05
4) KANALD: 4.64
5) STAR: 2.54

Boynu Bükükler yine iyi gitmiş

Boynu Bükükler iyi gitmiş. O Vadi niye öyle düşük.

Vadiye ne olmuş öyle dün vadiciler my a laf ediyorlardı
vadi 13 lerden 10 lara düşmüş anlıklarda tns de yüksek çıkıyor biliyorum ama normalde sbt de 13 ü görmesi lazımdı...ama 10 a takıldı kaldı...
bu hafta çoğu dizi düşük bunun nedeni ise berkinin ölümü herkes haberleri izliyor

reytingler çok düşük be kurt seyit ve şura gelse şu güne en azından ab yi alır
))

Reklam dönüşü toparlanamamış Aramızda Kalsın.
Reklam düzeni diye bir şey yok ki düzensizliği var o nasıl reklam düzeni öyle anlamadım anlıklarda 5 i geçen diziyi nerelere düşürdü star reklamlarla

reytingler çok düşük be kurt seyit ve şura gelse şu güne en azından ab yi alır
))
kardeşim hiç belli olmaz sstarın işi bu hafta maç var kurt seyit yok bakarsın star perşembeye almış

haha grurumla başladı istiklal marşını tersten okuttu bana diyor kardeş payında adam
Kardeş Payı özetle başladı bu arada acaba kaç dk sürecek

Kurtlar Vadisi Pusu
Reklam dönüşü-22.54

ak son kısımda 4.5 almış fena değil ama bu reklam stratejisiyle alacağı reytingler budur yarın ab de+6 bekkliyorum

kvp o ne be 9 bugün en yüksek 10.5 aldı anlıklarda bir de dün my a laf atıyorlardı