Kaç olacaktı ki? Bence gayet iyi durumu.
bencede izlediğim kadarıyla 3 reytingden fazlası zarar ?
ama bana kalsa tıfıl ağayada 3 den fazla reyting zarar getirir
Kaç olacaktı ki? Bence gayet iyi durumu.
yuh ya 20.45 te başladı şimdiye kadar 2 3 reklam verdi bu ne ya full reklamAramızda Kalsın reklam. 22.00
Berbat reklam düzeni.
yuh ya 20.45 te başladı şimdiye kadar 2 3 reklam verdi bu ne ya full reklam
hiç bu açıdan düşünmemiştim ak ab si gayet iyi aslında ama eger kurt seyit gelirse ab de açık ara zirvede olur totali de artarAynen eskiden Kurt Seyit'i getirmek için düşürmeye çalışıyor diye yaptığını düşünüyordum o derece kötü.
hiç bu açıdan düşünmemiştim ak ab si gayet iyi aslında ama eger kurt seyit gelirse ab de açık ara zirvede olur totali de artar😉
Yok ben yayın tarihi belli olmadan önce diyordum gün değişimi olmaz bence ama 20 Dakika'da Salı başladı Perşembe bitti belli olmaz.
reytingler ço kdüşük be sbt anlıklarına göre))))
senin şura geleydi de zirveyi alaydı Küçük Ağa karşısında durumu vahim bugün rahat ederdidenekler artık mns de toplandı tns de denek kalmadı o yüzdendir ?
hadi hayırlısı yer değiştirme oluyormuş bir de ak salı kurt seyit perşembe ohhhhh gelsin reytingler
senin şura geleydi de zirveyi alaydı Küçük Ağa karşısında durumu vahim bugün rahat ederdi
ya işte hiç sana çekmemiş küçükab grubunda iki hafta geçsin zirveyi rahat alır totalde ise geçmesi için bir kaç hafta lazım
küçük küçüğüyle oynadıkça seyirci çekiyor) onu hesaba katmamıştık tahmin yaparken
ya işte hiç sana çekmemiş küçük))
Umutsuz Ev Kadınları'nın özeti 21:52'de başladı, özet en baştan verildi. (Bölümün aynısı yani) Dizinin yeni bölümü az sonra FOX'ta! Artış yaşayacak dizi bence bu akşam kuvvetli şekilde. 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?