13 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Aynen eskiden Kurt Seyit'i getirmek için düşürmeye çalışıyor diye yaptığını düşünüyordum o derece kötü.
hiç bu açıdan düşünmemiştim ak ab si gayet iyi aslında ama eger kurt seyit gelirse ab de açık ara zirvede olur totali de artar
😉

hiç bu açıdan düşünmemiştim ak ab si gayet iyi aslında ama eger kurt seyit gelirse ab de açık ara zirvede olur totali de artar
😉

Yok ben yayın tarihi belli olmadan önce diyordum gün değişimi olmaz bence ama 20 Dakika'da Salı başladı Perşembe bitti belli olmaz.

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri
1) TRT1: 5.71
2) ATV: 5.29
3) SMNYL TV: 5.05
4) STAR: 4.73
5) KANALD: 4.08

Yok ben yayın tarihi belli olmadan önce diyordum gün değişimi olmaz bence ama 20 Dakika'da Salı başladı Perşembe bitti belli olmaz.
hadi hayırlısı yer değiştirme oluyormuş bir de ak salı kurt seyit perşembe ohhhhh gelsin reytingler

reytingler ço kdüşük be sbt anlıklarına göre
))))

Boynu Bükükler iyi gidiyor
Zengin Kız Fakir Oğlan geçen hafta düşüş yaşamıştı.Bu hafta bakalım nasıl gidecek

Boynu Bükükler gayet iyi gidiyor tebrikler. Bu diziyi takip etmek istiyorum ama anca netten olur gibi.

senin şura geleydi de zirveyi alaydı Küçük Ağa karşısında durumu vahim bugün rahat ederdi

ab grubunda iki hafta geçsin zirveyi rahat alır totalde ise geçmesi için bir kaç hafta lazım

küçük küçüğüyle oynadıkça seyirci çekiyor
) onu hesaba katmamıştık tahmin yaparken

Umutsuz Ev Kadınları'nın özeti 21:52'de başladı, özet en baştan verildi. (Bölümün hepsi yani) Dizinin yeni bölümü
az sonra FOX'ta! Artış yaşayacak dizi bence bu akşam kuvvetli şekilde. 😀

Son düzenleme:
boynu bükükler güzel dizi olmuş ya 1. bölümü beğenmemiştim ama güzelmiş