13 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 18.5%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 4 14.8%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 11.1%
  • Firar (Star)

Oy: 2 7.4%
  • Inter - Marsilya Maçı (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 22.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 14.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
sbt nekadar ciddi alırsan al yine ciddi olamassin
yani söylediklerim sbt göre
)) sbt yavas yavas dizileri düsürme pesinde ama bu is tns gelince düzgünlügüne kavusacak sözüm ö.b.g.z deil tüm dizilere

ben zaten sbt yi cidden bugünden sonra takmıyorum. zaten sbt yi ciddiye almışta değilim ilk yorumlarımı okursan zaten anlarsın.

Seksenleri izledim reklamlarda kurtlar vadisine baktım eski bölümler bir başka güzel

yakup eleştiriyi hakeden bir sürü dizi var sende saymışsın ama bu saydıklarını izlemiyorumki neden onlardan bahsedeyim ben öbgz izliyordum ilk senesinde çokda zevkle izliyordum her gittikçe sıkılmaya başladım bunalmaya başladım ve benimle çoğu kişi aynı fikirdeki film düştü.. hatta ben o kadar sadık bir izleyiciyimki başka filme çevirmektense öbgz yi açıp uyumayı tercih ediyorum
) ben izlediğim filmi eleştiririm izlemediğim filmden banane kim kime napıyor çokda umrumda değil... artık aylinle sonerin kovalamacalarından bıktım .. doktorların aylin ve sonere takılmasından bunaldım.. ailenin başına her daim belaların ardarda gelmesinden bıktım kenanın herşeyi bilen adam tipinden bıktım ben agresif ali kaptanı istiyorum sevecen anne cemileyi istiyorum iyilerin filmde aptal yerine konmasını mallaşmalarını istemiyorum.. daha gerçekçi senaryo istiyorum.. ve sonuna kadarda eleştireceğim...

Dizisi dusen sbtyi cidiye almiyor
))))))) sebete sike olmadigi kesin seyirci dizideki seneryo yada mactaki gole gore tepkisini aninda veriyor. mesela kurtlarda polati furiyler kurtlar hemen birinci oluyor ama kurtlar maci gorunce tepetaklak ediyor.. sbt de tek sorun deneklerin kirsalda agirlikli olmasi yoksa sike olmadigi cok acik

tüm türkiyeyi ölçsünler görelim bakalım vadi kaç reyting alıyor

sen çok berbat diyosun ama o berbatı ondan daha çok berbat olanlar hakediyo.. hiç izlemiyosanda biraz o dizi hakkında bilgi sahibisindir illa biyerde denk gelmiisndir ve 10 dk falan izleyip ya beğenip devam etmmisindir yada 10 dk bile beklemeden basmışsındır. evet sadık bi syercisinidr
) ama geçen seneki gibi olsalardı şuanda karakterler bu seferde yerinde sayıklıyo denilicekti zaten bi insan onu kafasında bitirmişse o dizi oskar alsada yine eleştirilir.... bu arada istediğin kadar eleştir niye belirtiyosunki hepimiz eleştirilere açığız ama bazen çok abartılıyo diye dile getiriyorum yoksa eleştirmekten normal ne olabilirki bu sitede...

öbgzk bitmiş bi dizidir artık senaryo olarak dibi gördü reytingleri acayip düştü.boşuna konuşmayın bu diziden bu kadar daha fazlası yok.seneye dibi görür ve biter yapımcılar bu yıl bitirmeli yoksa hali içler acısı olacak.tüm ülke de reytingler ölçülürse vadiyi hala geçebilecek bir dizi yok.görünen köy kılavuz istemez.aksini iddaa eden kendini kandırır ancak

fatmagül de de tam tersi romantik bi sevgililer günü geçiriliyo ab de yükselmesi lazımken aksine 2.50 reyting kaybediyo. buna nediyceksin ? bak özellikle ab diyorum cunku öyle romantik bölümlerde genelde hep ab yüksek cıkarken o bölümde düştü. işte bende bunu anlamış değilim.

sana ne oluyo girdin lafımızın arasına.. bide kvp övüyyo bize şakamısın olum sen ?
)))))

sen o kadar dizi var eleştirilecek neden bunu eleştiriyorsun dedinde ben o sözüne karşılık sonuna kadar izlediğim diziyi eleştireceğim dedim...izlenmeyecek kadar berbat demedim sadece filmin son 15 dakikası hariç sıkıntıdan patladım dedim..

bu film nasıl düze çıkar biliyormusun...
senaryoyu bana verecekler ben sadece bir bölüm yazacağım.. yazacağım kısımdada tenha bir yerde kenanı yakalayan ali kaptan, kenana tecavüz edecek o zaman film kurtulur...
şu kenan zımbırtısından nefret etmeye başladım..

sana ne oluyo girdin lafımızın arasına.. bide kvp övüyyo bize şakamısın olum sen ?
)))))

kabul etsen iyi olacak öbgzk bitti artık bitti senaryo dibe vurdu bakışmalarla geçen bir diziydi zaten
seneye iyice düşüp yayından kaldırılacaktır

Iyide fatmagul romantik liseli ask duzisimi ki romantik sahnede yukselsin. ferihada rimsntik sahne olsa ve yukselmese eyvallah hakli olabilirdin...ama fatmagulu kadin dizisi ve millet diziyi fatmagulun drami icin izliyor. romantik sahnenin olgun kadinlar acidindan hic heycan verici yani yok

farkındaysan sabahtan beri AB yazıyorum. AB ye göre değerlendirsen

bu altın değerindeki düşüncelerin beni mahfediyo
))

babaannem öbgzk hastasıydı o bile bu yıl izlemiyo diyo güzel değil artık.o gün bu dizinin bittiğini anladım sen hala nasıl izliyosan artık

babaannem öbgzk hastasıydı o bile bu yıl izlemiyo diyo güzel değil artık.o gün bu dizinin bittiğini anladım sen hala nasıl izliyosan artık

babaannen izlemiyosa ne yapabilirim ? o izlemiyo diye benimde mi izlememem lazım. fikre bak!

farkındaysan sabahtan beri AB yazıyorum. AB ye göre değerlendirsen

allah askina hastane odasinda yanyana uyumuslar bunun neresi romantik sonunda sevisme tecavuz varmi yoksa aksiyon yoktur aksionun olmadigi yerde reyting duseR

allah askina hastane odasinda yanyana uyumuslar bunun neresi romantik sonunda sevisme tecavuz varmi yoksa aksiyon yoktur aksionun olmadigi yerde reyting duseR

sen şu yorumları nasıl okuyosun anlamadım ? hastaneden bahseden kim ? sevgililer gününden bahsediyorum.