13 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 18.5%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 4 14.8%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 11.1%
  • Firar (Star)

Oy: 2 7.4%
  • Inter - Marsilya Maçı (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 22.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 14.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

Uçurum geldi işte ama olmadı. Gelecek sene Star ve ATV'nin yeni dizileri olur Salı için ama çok iddialı olmadıkça zirve şansları yok bence...

dün tahmin ettiğim gibi tahminide izlediğim için ettim zaten öbgz nin son 15 dakikası haricinde izlenecek hiçbir şeyi yoktu saçma diyaloglar gereksiz bakışmalar mal gibi önseziler her sahnesinin sonunu 5 dakika önceden çözdüm zaten ilk bes dakika havadaki kurşunun dansedişiyle geçti orası sanırım heyecan olsun diye konmuş ama komedi unsuru daha çoktu.. sonra sıkıldım yapacak bişey bulamadım öyle kendimden geçip uyumuşum son 20 dakika kala yine uyandım baktım hala mal mal bakışıyorlar, dedim az kalmış biraz daha izleyeyim son 10 dakikası gaza bastılar biraz heyecan gelsin diye çünkü son bölümde mutlaka bir heyecanlı sahne olacakki milleti önümüzdeki haftaya taşısınlar ... şimdi gelecek hafta yine ilk beş dakikayla son on dakikayı izleyeceğim ve filmi 2 saat izleyenlerden hiç bir farkım olmayacak hatta kazançlı çıkacağım çünkü boş sahnelerde uyuyarak bünyeme hizmet ediyorum öbgz izleyicilerine tavsiyem benim gibi yapın hem sıkılmazsınız hem heyecanlı sahneleri kaçırmazsınız..

sbt reyting ölçümlerine göre öbgz düşmüş, uçurum tükenmiş pis yedili aynı oranı korumuş.. sağlam bir ölçüm şirketi olsaydıda yorumları ona göre yapsaydık keşke sbt yi yorumlamak bile işkence....

Öyle Bir Geçer Zaman ki tarihin en düşük reytinglerini almış. Ama aldığı oranlar çok iyi. Tabii biz o dizi`nin 30 reytinge kadar çıktığını gördüğümüz için bize 14 reyting bile az geliyor. Ayrıca mesajlar içinde ÖBGZK`nin rakipinin az olduğu, çok rakipi olsa iyice düşer gibi mesajlar okudum. Bu çok yanlış. Salı günü rakip olmamasının sebebi ÖBGZK`dir. Karşısına hangi dizi çıksa ezip geçiyordu. Bu sezona kadar Tv`de Salı günü ÖBGZK`den başka hiç bir yapım bulamıyorduk. Çünki hepsi eziliyordu. Dizi bir az 1.sezona göre vasat ola bilir. Ama senaryo hareketlenirse tekrar yükselir. Zira bu sezon bile 20 reytingi geçtiğini gördük
Pis Yedili iyi oranlar almaya devam ediyor. Totalde süper AB`de iyi
Seksenler AB`de güzell gitmiş
Uçurum vasat gidiyor
Firar 2 reytingde kalmış.
Beni Affet 5 reytingi geçse de rahatlasak

evet öbgz silkinirse yine yükselir ona şüphe yok ama güzelim diziyi nasıl bu kadar katledebiliyorlar, izleyicilere neden saygıları yok.. nasıl olsa ne verirsek ona razı olurlarmı diye düşünüyorlar ama öyle olmuyor işte, sıkı takipçileri bile başka diziye geçip diziye ihanet etmektense uyumayı tercih ediyor

ö.b.g.z degil 20 15 i göremez totalde artık isi bitti yakında dahada düser

ö.b.g.z degil 20 15 i göremez totalde artık isi bitti yakında dahada düser
Orası belli olmaz. Ama bu sezon bile 20 reytingi gördü. Aralık ayından sonra düşüş başladı. daha yeni düştü. Eğer diziye heyecan gelirse eski izleyicileri tekrar izleye bilirler

Orası belli olmaz. Ama bu sezon bile 20 reytingi gördü. Aralık ayından sonra düşüş başladı. daha yeni düştü. Eğer diziye heyecan gelirse eski izleyicileri tekrar izleye bilirler

o tren geçti bikere seksenler ö.b.g.z isini bitirdi pis yedilide bir iki dizi daha gelirse dahada düser 20 reytingi gördü dedigin bir bölümde 3 sevisme sahnesi bir tecavüz sanesi koyarsan artar

ama tecavüz sahnesinde sonra ö.b.g.z büyük bir sok yasamaya basladi son haftalarda dahada düsmeye basladi 6 7 reyting kaybetti simdi 3 reyting kaybetti gecen hafta göre yakında çok çok kötü sonuçlar alabilir 3 heycanlı fragman sonuc bu izleyicileri bıktırdılar abde 14e düsmüs 12 10 la düser yakında iddali bir yapım gelirse ö.b.g.z dagilir

18 ekim salı reytingleri. 2.sezon

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]20:46:36[/TD]
[TD]1:46:28[/TD]
[TD]21,97%[/TD]
[TD]58,06%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]OYLE BIR GECER ZAMAN KI (OZET)[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]20:00:01[/TD]
[TD]0:33:03[/TD]
[TD]9,33%[/TD]
[TD]26,08%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

napalim simdi ayni eski tarihi geçmise mazi derler
)) gecen 60 share aldigi günüde ben göstermistim bunlari artik alamaz tecavüz sahnesi çekti dizi batti dahada düser vadi eskiden 30 reyting aliodu eski bakarsak

[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]20:47:37[/TD]
[TD]1:46:45[/TD]
[TD]14,11%[/TD]
[TD]42,44%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]19:57:06[/TD]
[TD]0:39:45[/TD]
[TD]6,79%[/TD]
[TD]22,42%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bir hafta düşüş yaşamışdı

Sonraki hafta

[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]21:00:42[/TD]
[TD]1:42:13[/TD]
[TD]19,48%[/TD]
[TD]49,37%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]19:57:27[/TD]
[TD]0:55:16[/TD]
[TD]11,07%[/TD]
[TD]29,22%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

böyle yükselmişti. Yani gelecek hafta yüksele bilir

o oranlari hayatta alamaz artık herkez sogudu diziden yakında 10lara düser vasata iner

kardes bu verdigin örnek 2. Sezonun baslarindan orda daha izleyicinin bir beklentisi vardi ama sana bir konuda katiliyorum bugün 13 reyting almis olsada haftaya yine iyi bir bölümle 15 üstüne cikabilir.

Oyle Bir Gecer Zaman Ki 1.bolum reytingleri 4 reyting'i gordugu gunler iste 4.sirada.
14 Eylul 2010 Sali

1 BURSASPOR-VALENCIA STAR 10,60 31,70
2 ASK VE CEZA ATV 6,40 19,10
3 OYLE BIR GECER ZAMAN KI (TKR) KAND 5,30 17,10
4 OYLE BIR GECER ZAMAN KI KAND 4,80 14,30
5 UGUR DUNDAR'LA STAR HABER STAR 4,60 17,60
6 PAPATYAM STAR 4,30 12,90
7 OMRE BEDEL FOX 4,30 12,10
8 DENIZ YILDIZI. FOX 4,10 14,80
9 BITMEYEN SARKI (OZEL) ATV 3,90 12,90
10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 3,70 23,50

kardes bu verdigin örnek 2. Sezonun baslarindan orda daha izleyicinin bir beklentisi vardi ama sana bir konuda katiliyorum bugün 13 reyting almis olsada haftaya yine iyi bir bölümle 15 üstüne cikabilir.
diğer 19 reyting aldığı kasım ayı ama. Yani aralıktan sonra düştü. Ocak ayı gibi. Daha yeni düşmüş. Tam diziden kopmamış izleyiciler. İyi bölümle reytinglerini yükseltebilir

yakında bu oranlara düser ö.b.g.z aydin dogan poh poh lamasa bu dizi çoktan yayindan kaldırılmıstı aile yapısına uymuyor tecavüz sahnesi dizilere yakısmaz

Son düzenleme:

Sonrasında tekrarının aldığı reytingler geleceğinin parlak olduğunu gösteriyordu. Hem o zaman maç vardı. 2.bölümden itibaren 10 reytingin üzerine çıkmayı başardı ve zirveyi hiç bırakmadı

simdide grafik tamamen asa bakiyor kuyunun dibi önceden özeti bile dipten uzaktaydi simdi kuyunun dibi çok yakın her an boslugun içinde kaybola bilir kan kaybederken birden ölü vere bilir
)))))))

filmin yükselme potansiyeli var var ama senaryoda bir iniş bir çıkış yaşatmaları insanları soğutabilir diziden çünkü inandırıcılığı kalmıyor.. filmde heyecan yükseltecek sahneler şimdiden belli onlara dokunmuyorlar sanırım epey bir dip yaptıktan sonra oralara yönelecekler kenan zor duruma düşebilir aylinin hamileliğini soner öğrenebilir, vesaire vesaire.... ama filmde iki doktor karakteri var evlere şenlik bayan doktor soneri kovalıyor erkek doktor aylini kovalıyor filmi batıran son şahıslar bunlar bunlar filmden çıkarsa film kendine gelebilir
) bu doktorların işi gücü yokmu normalde başını kaşıyacak zamanları olmaması lazımdı erkek doktor aylinin sipariş ettiği kebapları kapıya getiren çırak çocuk gibi.. nöbet tutuyor kapıda .. bayan doktor ise ilk gördüğü erkeğe asılan evde kalmış ayşen gruda karakteri çiziyor..

filmin eski konuları ise artık bıktırdı her şeyi önceden tahmin etmeye başladık.. ahmet berrinle görüşmeye gidiyor aynı saniyede hakanda gece yarısı berrinin kapısına gidiyor karşılaşsınlar diye.. cemile ali kaptandan hesap sormaya gidiyor aynı anda hem ali kaptan hem cemile hem karolin kapıda beliriyor tesadüfe bak
) bu senaryoyu 10 yaşındaki çocuğa ver daha kaliteli hikayeler yazar...

yakında bu oranlara düser ö.b.g.z aydin dogan poh poh lamasa bu dizi çoktan yayindan kaldırılmıstı aile yapısına uymuyor tecavüz sahnesi dizilere yakısmaz
Kreys çok abartıyorsun. Nasıl yayından kaldırılmıştı? Bir poh-pohlamayla 15-16 reytinge çıkar mı dizi? Güzel dizi işte o yüzden her hafta haftalık reytinglerde zirvede yer alıyor. Belki bu hafta zirveyi bırakabilri ama tekrar haftaya zirvede olacak. Belki de totalde bu hafta da zirvede olur.Ayrıca poh-pohlamayla reyting olsaydı şu an Muhteşem Yüzyıl 30 reytingi geçmişti

alakasi yok kanald denek olan evlere para verdi ve sike yapildi simdi ise her gecen gün sesis bir sekilde dizilerini düsürüyolar.. çok büyük bir düsüs yasamıs arkadasim gerçekleri söylüoz 14 75 nerde 13 83 nerde büyük bir sok geçirmis