13 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 18.5%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 4 14.8%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 11.1%
  • Firar (Star)

Oy: 2 7.4%
  • Inter - Marsilya Maçı (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 22.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 14.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

tek günlük dizi olan ucurum tam bir hayal kırıklıgı yaratmıstır

öbzg nin senaryosunu klişe bulmuyorsun benim yazdıkları mı klişe buluyon
))))))))))))))
sen benim uçurumu nasıl eleştirdiğimi bilmiyorsunun sanırım . uçurum senaryo olarak çok iyiyi ama konusu türk kadına hitap edecek bir konu değil. konusunu begenmedikleri uçurumun tekrarını niye izlesinler
))))))))

Arkadaslar sbt yi trt kurmadimi o Zaman sbt sike yapiyorsa neden seksenler 1 reyting düstü Total de ise ilk 20 ye zor girdi. Yda bir zamanlar osmanli neden tekrari ile 2 reyting bile alamadi

Konusu çok farklı olmaya bilir ama onu izlerken bence bı edebi zevk uyananiliyo diğer dizilerdeki diyolglarida görüyoruz. Zaten bu konuyu gecen haftalarda senle tartışmıştık feriha ile obgzk kıyaslaması ama sende sonunda kabul etmiştin obgzk ferihadan iyi oldugunu. Aynı konuları tekrar tartışmaya gerek yok.

Günün Yorumu

Ö.B.G.Z Büyük Bir Şok Yasayarak 13 Reyting Kadar Düstü Endgame Tahminleri Tuttu

Pis Yedili Totalde Süper Ab Gayet İyi

Seksenler A/B Dizisi Durumu Gayet İyi

Unutma Beni Deniz Yıldızı Beni Affet Günlük Dizilerde Reytingleri Almıs Götürmüsler

İnter Marsilya Maçı A/B 4 Reyting Almıs
10 Share Geçmis Maç Uzatmalara Kalsaydi 15 Share Çok Rahat Geçerdi Amr & Share

Uçurum Hayal Kırıklıgı Yaratmıs Son,Uçurum,Al Yazmalım Hayal Kırıklıgı Olarak Atv Bu Sene her kanal gibi Darbe Yedi

H.D.E Basarisi Taktir Ediyorum Yönetmen Mahsum Kırmızı Gül Atv Yüzünü Bi O Güldürdü

Ucurumu izledim, cok guzeldi.. OBGZ bu haft ciddi bir sekilde reyting kaybetmis.. Bu hafta, haftalik reytinglerde TOTAL grubunda fatmagulun sucu ne veya afk yer alabilir. AB grubuna ise muhtesem yuzyil yer alir bence..

Ucurumu izledim, cok guzeldi.. OBGZ bu haft ciddi bir sekilde reyting kaybetmis.. Bu hafta, haftalik reytinglerde TOTAL grubunda fatmagulun sucu ne veya afk yer alabilir. AB grubuna ise muhtesem yuzyil yer alir bence..

feri almasi imkansiz 10 reytingi geçemio 3 haftadir feriha kim totalde liste birinciligi kim görülmemis bisey

Aşağıdaki yorumları SBT'yi fazla ciddiye almadan, eğlence malzemesi olarak görerek yazdım. Sizin de bu düşüncelerle okumanızı tavsiye ederim. Aşağıda her şey 0 gerçekmiş gibi yorum yapan bir kişiyi göreceksiniz.

Günün yorumu :

1-) Öyle Bir Geçer Zaman Ki tarihinin en düşük seviyesi rekorunu bir kez daha egale ederek Total'de 13, A/B'de 14 yaptı ve günün şampiyonu oldu.

2-) Pis yedili, Acun'suz kalınca kendine geldi ve 7'ye demir attı.

3-) "Salı günü de ne kadar boşmuş" diyen Seksenler A/B'de üçüncülük koltuğuna yerleşti.

4-) "Bu insanlar da hiç kaliteden anlamıyor." diye nidalar savuran Uçurum kendine yer edinmekte zorlandı, ilk 20 dışına çıkıp 7 share ile yarışı tamamladı.

5-) "Ben ne şanssız bir programım, benden öncekilerde hiç iş yok maalesef" diye hayıflanan Kim Milyoner Olmak İster biraz tökezledi.

6-) "Bu saatte dizi mi izlenir" diyen Firar listede firari takılmaya devam etti.

7-) Kim Milyoner Olmak İster'in aksine ben çok şanslıyım diyen Umutsuz Ev Kadınları ise ekran başındakilerin umudunu söndüre söndüre çok izlendi.

😎 "Rakiplere bak, bunları havada karada geçerim" diyen Arka Sokaklar ise yine yanılmadı.

9-) Tekrarının az izlendiğini görünce Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam paniğe kapıldı, ikinci bölümün kabus olmasından korkuyor.

Kalan programlar da alıştığımız sıralarda yarışı tamamladılar.

Bir başka yarışta görüşmek üzere esen kalın efem.

Kurtlar Vadisi'nin hakettiği bı reyting bile yok ama yine 9 larda alıyo ya o da ayrı bı durum.

9 larda alıyo he
ne yapçağını şaşırmışsın be arkadaş 12 reyting alıyor vadi hatırlatırım

adını feriha koydum mu zirvede yer alacak
tarihinde 13 reytingi geçememiş şu anda 10 reyting alamayan feriha mı geçecek

öbgzk nin aldığı reytingler çok çok fazla 5 reytingi bile haketmeyen kalite yoksunu bi dizidir.

Geçen hafta 13 reytingi geçen dizi çıkmamış Öyle Bir Geçer Zaman Ki haricinde. Bu hafta da %90 çıkmaz ve haftalık reytinglerde totalde 1. olur. A/B'de ise Muhteşem Yüzyıl zirvede yer alır ve bence kalıcı olur zirvede...

Böle Devam Ederse Totalde Ve Ab Çakılır Büyük Soklar yasar senaristler diziye el atmassa 8 9 reytinglere düser ve vasata iner

Ozan a katiliyorum öbgzk düsmüs olsada su anda total de kendisini gececek bir Dizi yok ama AB de büyük bir ihtinalle MY zirveyi alacak.

Böle Devam Ederse Totalde Ve Ab Çakılır Büyük Soklar yasar senaristler diziye el atmassa 8 9 reytinglere düser ve vasata iner
Bu sezonun bitmesine 10-12 bölüm falan kaldı zaten. Çok ciddi düşüş olmaz bu saatten sonra. 10 reytingin altına düşmesi çok zor. Belki Haziran'ın 3.haftasına kadar devam ederse yayınlanmaya yazın TV izlenmemesi nedeniyle düşerse düşer 1-2 bölüm.

Gelecek sezon için bir şeyler yapılması, düşünülmesi şimdiden şart. Yoksa dediğin gibi 8-9 reytinge düşer. Bence Kanal D diziyi gelecek sezon Ocak ayında bitirmeli Yaprak Dökümü gibi. Ama bunu yapması için Salı gününe güçlü bir yeni dizi bulması gerek. Yoksa Çarşamba'yı kaybettiği gibi Salı'yı da kaybedebilir...

FGSN bitiyor Kanal D onun yerine güclü bir Dizi bulmakla ugrasiyor bence aslinda FGSN de bu Kadar izlenmezdi ama arada beren Saat faktörü var.

Ocak ayinda ÖBGZK da biterse iki güclü Dizi bulmalari gerekir. Benim önerim Sali ya güclü bir Dizi bulsunlar Persembe ye ise KVP yi alsinlar Kanal D de en az 12-13 Rwyting alacaktir

ö.b.g.z tek sansli yani sali fazla a.yoktu onlarda gelmeye basladi salı günü bir iki dizi daha geldiginde ö.b.g.z çakılma süresi hızlanir ama senaristler duruma el atarsa bir iki sevisme koyarsa reytingler tavan yapar yoksa çakılma süreci hızlanır

Ay Yapım yeni bir dizi hazırlar Perşembe için. Salı günü için ise başka dizi düşünmüyorlardır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi Haziran'a kadar sürdürürler düşse bile...

Kanal D gelecek sene bir Perşembe bir de Cumartesi'yi doldurur. Diğer günler durum iyi zaten. Perşembe'ye Ay Yapım dizi hazırlar, Cumartesi için ise yeni komedi dizisi denemeleri yaparlar muhtemelen.

pis yedili ve milyoneri izledim... eve düşen yıldırımın tekrarınıda izledim bu diziyi dahada iyi tanıdım dün tekrarını izledikten sonra... hiç kaçırmam artık..