13 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 18.5%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 4 14.8%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 11.1%
  • Firar (Star)

Oy: 2 7.4%
  • Inter - Marsilya Maçı (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 22.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 14.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

twitterda birinci sezon süper 2.Sezon vasat lafları dolasiyo dillerde büyük bir şok yasamıs
)))) sbt ama bu trt sirketi
))

aslında bu reytinglerde bu senaryoya fazla..insanlar izliyorsa sebebi anlışkanlık. insalar alışmış salı olunca kanal dyi açmayı. başka kanallarda ne oluyor hiç bakmamışlar. bu saaten sonra ne yapacaklar diğer kanallardaki dizinin konusunu bilmiyor o dizide hangi karakter hangi rolde bilmiyor açıp o dizileride izleyemezler mecbur oturup kendi dizilerini izliyorlar kah uyuyarak kah of uuf çekerek
))))))))))))))

O lafı diyebilirler ama sunusa diyolar " dizi bozdu ama yine suandaki diziler arasında en iyisi." ona bakarsan yaprak dökümünü burda ki karakterlerin basına geldigi olayların 100 mislisi geldi ama hala son sezonunda bile 14 lerde aliyodu . Turk halkı dramı çok seviyo heleki kaliteli bı dramı. Obgzk hala en iyi bı dram bence kim ne derse desin. Yaprak dokumunede 3 sezonunda herkez illlah etmişti Asır'ı olaylar yüzünden ama hala 16 larda aliyodu.. Sbt zaten ne diyceksin. Hem bu düşüş sadece obgzk için deil tüm kaliteli diziler dustu , varoş diziler yükseldi isin garibide bu!!!

Beyazsoy a katiliyorum insanlar ilk sezonun hatrina izliyorlar.

Birde anlamadigim öbgzk ve fgsn düsünce hemen anltinda bir sebep araniyor ve sbt suclaniyor ama kvp düsünce gayet normal karsilaniyor. Lütfen tarafli konusmayin öbgzk ilk sezona göre cok kötü ve hak ettigindende fazla reyting aliyor

turk halkını nie böyle dusunuyosun eski gibi deil artık turk halkı herseyi araştırıp izliyolar canlı sıkıldığında da izlemezler çünkü artık sabır kalmamış Halkta.. Herseyi hizli tuketip hızlı bıkıyoruz. Napsin varoş pis yedili cocuk karakterlerimi izlesin yoksa uçurum hayat kadınlarınıN saçma hikayelerinimi. Zaten uçuruma bakarsak kimse izleme Sabri'ni bile göstermeden izlemiyolar
)) anliycan onun durumu felaket vahim...

Ben ÖBGZ'nin düşmesine şaşırmadım, ilk sayfda "tahmin"lerimi bulabilirsiniz, orada kaç beklediğimi yazmıştım ama reyting-share uyuşmazlığı açıkçası beni rahatsız etti.

Ben ÖBGZ'nin düşmesine şaşırmadım, ilk sayfda "tahmin"lerimi bulabilirsiniz, orada kaç beklediğimi yazmıştım ama reyting-share uyuşmazlığı açıkçası beni rahatsız etti.

bunu anlamak aslinda o kadarda zor degil. TV basinda daha az insan vardi o insanlarin büyük cogunlugu öbgzk yi izleyince Share artmis ama ayni zamanda TV basinda az izleyici olunca otomatikmen reyting düsüyir. Reyting 2000 kisiden ölcülüyorsa reyting o 2000 sen yüzde kacinin izledigini gösterir Share ise o aganda TV basinda olanlardan yüzde kacinin izledigini gösterir.

bende onu diyorum zaten
)) bakıyorlar diğer kanalara hem konuları kaçmış diziyi anlamıyorlar hemde ilgi çekecek ne oyunculuk nede hikaye buluyorlar. mecbur bildikleri tanıdıkları diziye geri dönüyorlar. zaping yapmayanlar zaten dizinin karşısında uyuyor..
))))) birde türk halkı vefalıdır yıllarca konuştukları sahiplediği diziyi birden ihanet etmek istemiyorlar
))))) zamanla bırakıyorlar ama dizinin karşısında ciddi yapımlar olmalı. mesela star yada aatv salıya iddialı sinema koysa sen ozaman öbzg nin halini izle
)))))))))

atv star sinama koysa ö.b.g.z tam anlamıyla çakılır

Bunları biliyorum Yasin ama geçen hafta ile kıyas yapınca Pis Yedili ile ÖBGZ'nin share değişiklikleri ile reyting değişiklikleri pek uyumlu değil. Bu beyazsoy'un dediği gibi farklı giriş, çıkış saatleri ile açıklanabilir ama bana durum anormal geldi yine de. Hoş, ben SBT'ye hiç bir zaman tam güvenmedim, şimdi biraz daha soğumuş oldum.

Özetin özeti SBT'yi fazla takmamaya devam.

Reytingleri eğlence malzemesi olarak görmek ve ciddiye almamak en doğrusu şimdilik, kanallar da %100 gerçek olarak değerlendirmiyorlardır herhalde, belki o nedenle Al Yazmalım, Kalbim 4 mevsim ve birçok dizi daha hala yayında.

Kurtlar Vadisi'nin hakettiği bı reyting bile yok ama yine 9 larda alıyo ya o da ayrı bı durum.

TNS gelincede siralama ve oranlar asagi yukari ayni kalacaktir diye dusünüyorum.

Kurtlar Vadisi'nin hakettiği bı reyting bile yok ama yine 9 larda alıyo ya o da ayrı bı durum.

bu senin görüsün ama vadi öbgzk gibi 2. Sezonunda izleyicisinin yarisini kaybetmemisti hatta ilk 4 sezon ya yükseldi yafa sabir tuttu. Kvp tüm bölüm reytingleri bölümündende bakabilirsib vadi 6. Sezonunda bile 16-19 reyting arasi aliyordu

Beni Affet Herzaman'ki Gibi Uçuruma Fark Atmış

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]15
[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:52:57[/TD]
[TD]18:49:48[/TD]
[TD]00:48:52[/TD]
[TD]4,28[/TD]
[TD]12,84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]23
[/TD]
[TD]UÇURUM[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]19:58:13[/TD]
[TD]21:59:21[/TD]
[TD]01:31:53
[/TD]
[TD]3,24[/TD]
[TD]7,76[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Herseyi su konuyu kacirmista izleyememiş durumuna bağlama uçurumum 100 kere tekrarını verdiler izleselerdi o zaman ilk bölümü. Cok klise konusuyosun. Tns yi bekliyorum. Tns basladiginda hersey belli olucak... O zaman görürüz tabloyu

Onunda 2. Sezonunda sbt gelseydi o da aynı bu reytingleri alırdı.

Kreys iki dizi aynı saatte yayınlanmıyorlar, aynı kanalda yayınlanmıyorlar. Biri haftalık, diğeri günlük. Yani ortak hiç bir noktaları yok. İki şeyi karşılaştırabilmen için önce onların ortak bir noktalarını bulman lazım.

Yani bu karşılaştırmanı doğru bulmuyorum.

Salı günüde izlediğim bir yapım yok. Hepsi çok sıradan.