13 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 18.5%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 4 14.8%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 11.1%
  • Firar (Star)

Oy: 2 7.4%
  • Inter - Marsilya Maçı (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 22.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 14.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Salı neler oldu ?

Hangi dizi çıkışta hangi dizi düşüşte ?

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, iki grupta da bu hafta ciddi reyting kaybetti. Buna rağmen dizi açık ara zirvede.

Pis Yedili totalde 2. A/B'de ise 6. olarak başarısını sürdürdü.

TRT 1'in başarılı dizilerinden Seksenler, A/B'de bu hafta oranlarında düşüş yaşasa da sıralama olarak 3. sıraya yükseldi. Totalde de dizi, yavaş yavaş üst sıralara yaklaşıyor.

Star'da Inter - Marsilya maçı özellikle A/B'de iyi oranlar aldı. Maçın öncesinde yayınlanan Firar ise A/B'de 4 sharenin de altında kaldı. Dizi, bu sezonu tamamlayacak gibi gözükse de gelecek sezon devam etme şansı neredeyse yok...

Geçen hafta yükselişe geçerek umut veren Uçurum, bu hafta yeniden düşüşe geçti ve ilk 20'ye dahi giremedi.

Son düzenleme:
pis yediliyi izledim süperdi.reklam aralarında beyaz tv deki kurtlar vadisi pusu nun eski bölümünü izledim müthişti müthiş

Beyaz TV de kurtlar vadisi pusu nun Eski bölümünü izledim

öyle bir geçer zaman ki bu hafta çok çok güzel bi bölümle karşımıza geldi. olaylar bayaa güzel bi şekilde gelişti
diziye emeği geçen herkezi kutluyorum. inşallah oranları bayaa bi yükseltiriz.

öyle bir geçer zamankiyi izledim yani daha doğrusu ilk 10 dakikasıyla son 15 dakikasını izledim güzeldi.i. arada kalan bölümde uyumuşum..

öyle bir geçer zamankiyi izledim yani daha doğrusu ilk 10 dakikasıyla son 15 dakikasını izledim güzeldi.i. arada kalan bölümde uyumuşum..

öbgzk ile ilgili şu yorumlarına baya gülüyorum

ilginç değil aslında filmde herşeyi genelde son 15 dakikaya sıkıştırıyorlar filmin geri kalan kısmı boş,, zaten ilk 5 dakikayla son 10 dakikasını kaçırmadığın müddetçe filmden bişey kaçırmış olmuyorsun..

bende obgzkyı ızlıyım dedım 10dab uyumusum..

Ben Ucurum'u izledim saat 20:00'de basladi Yeni Bolum Saat tam 22:00'de bitti cok guzeldi 3 reklam verdiler bence yukselir.

bende obgzkyı ızlıyım dedım 10dab uyumusum..

Ne doğru sözler bunlar ! Ben de aynı hissiyatı taşıyorum sizinle.

Evet tahminleri yukarıdaki yorumlar ve benim izlenimlerim ile yapalım artık, zamanı geldi.

1-) Öyle Bir Geçer Zaman Ki iki grupta da boşluğa doğru düşer, artık 12-13'leri görme zamanı gelmiştir kanımca. Dün son dakikalar hariç hiç izlenecek bir şey yoktu, son dakikalarda ise bolca komedi malzemesi vardı, dizi dramdan çıkıp komediye yönelmiş bu bölüm.

2-) Pis Yedili Acun'un desteği olmadan alıştığımız reytinglere geri dönecektir tahminen, tekrar 7 olmasını umuyorum.

3-) Seksenler yine dünün kurtarıcısı pozisyonundaydı. Salıya iyi bir alternatif oluşturabildiği için hız kesmeden yoluna devam edecektir, durumunu olumlu görüyorum.

4-) Uçurum son haftalarda olduğu gibi "özetsiz" yayınlandı, özetsiz yayın bu diziye şans getiriyor bence, bu hafta yine silahlar-bıçaklar bolca konuştu. Ben artık izlemiyorum bu diziyi ama yükselir, 7.,8. sıralar beni şaşırtmaz.

5-) Firar ve hemen ardından gelen maçın önemli bir sırada olduklarını sanmıyorum.

6-) Seksenler'den sonra saat 22:55'de ekrana gelen Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam iyi bir tekrar oranı alacaktır.

Saat 9:10 gibi tahminlerin tutarlılık oranı ve günün reyting yorumu ile tekrar karşınızda olacağım, şimdilik huzurlarınızdan saygıyla ayrılıyorum.

Yayıncı site henüz reytingleri açıklamadı, gecikmeden dolayı üzgünüz.

tv izlemedim ama internette oyle bir gecer zaman ki ve ucurumu izledim