13 Mart 2012 Reyting Tahminleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
tahminlerinizi yapabilirsiniz

Total

1. ÖBGZK 14-15 Reyting
2. Pis Yedili 7-8 Reyting
3. Ucurum 4-5 Reyting
4. Seksenler 3-4 Reyting

AB

1. ÖBGZK 15-16 Reyting
2. Seksenler 7-8 Reyting
3. Pis Yedili 5-6 Reyting
4. Ucurum 3-4 Reyting

Siralamamda sadece Diziler var, özetleri yok.

ÖBGZ artabilir eğer fragmanlar bölümü yansıtıyorsa. Ama genelde tüm önemli olaylar fragmana koyuluyor, o nedenle düşe de bilir.

Ne kadar net konuştum, değil mi ?

ÖBGZ artabilir eğer fragmanlar bölümü yansıtıyorsa. Ama genelde tüm önemli olaylar fragmana koyuluyor, o nedenle düşe de bilir.

evet çok açıklayıcı oldu

evet çok net olmuş bu yazı endgame ..
) düşebilir, çıkabilir, aynıda kalabilir bu üç şık haricinde bişey olmayabilir
))))))

Total

1. öbgzk
2. Pis Yedili
3. Uçurum
4. Seksenler

AB

1. öbgzk
2. Seksenler
3. Pis Yedili
4. Uçurum

Uçurum bu bölüm artık önemli oranda yükselir bence. İnsanlar alışmaya başladı diziye.

Uçurum bu bölüm artık önemli oranda yükselir bence. İnsanlar alışmaya başladı diziye.

ilk haftta 3 buçuk aldı ikinci hafta 4 civarı aldı bu hafta yine 3 buçuk 4 arasıdır alacağı reyting 5 demez 4 civarını korursa iyidir...

Bu arada şimdi fark ettim de ÖBGZ'nin geçen haftaki bölümünde malum sahneye flashback varmış. Bölüm baya iyiymiş, bu bölüme rağmen 16 alması şaşırtıcı, bence daha yüksek alabilirdi.

Geçen hafta ile 16 alan bu hafta düşer.

geçen hafta meteye gelen kurşun havada üç beş tur atıp gidip yemek yedi denizi seyretti şimdi yeniden döndü sanırım meteyle nihale değmeye çalışıyor