13 Kasım 2022 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    14
TOZLUYAKA'ma bakacağım. Artışı devam edecek inşallah.

Uzun bir aradan sonra bugün ilk kez bir TV dizisi izlemeyi düşünüyordum ama Twitter'da tesadüfen karşılaştığım görüntülerden sonra çok demoralize oldum ve hala da bunun etkisindeyim. Huzurlu bir günde tek derdimizin dizi izlemek olacağı günleri iple bekliyorum. Umarım o günlere çok yakınızdır.

Teşkilat (55. Bölüm)
Total:
6.98 (1)
AB: 6.83 (2)
ABC1: 7.79 (2)

Yargı (43. Bölüm)
Total:
6.80 (2)
AB: 8.48 (1)
ABC1: 8.25 (1)

Tozluyaka (20. Bölüm)
Total:
3.67 (8)
AB: 2.79 (9)
ABC1: 3.13 (9)

Güzel Günler (2. Bölüm)
Total:
3.43 (10)
AB: 3.10 (7)
ABC1: 3.14 (8)

Kızılcık Şerbeti (14.35 - 18.19 Tekrarı)
1.31 (26) - 1.52 (19) - 1.29 (24)

Yalı Çapkını (16.01 - 18.14 Tekrarı)
1.25 (27) - 1.29 (21) - 1.26 (25)

Darmaduman (23.41 Tekrarı)
1.03 (31) - 0.99 (29) - 0.88 (39)

Güzel Günler (2. Bölüm Tekrarı)
1.01 (32) - 0.89 (37) - 0.94 (35)

Kaynak: Dizi Analiz (Twitter @dizianaIiz)

Son düzenleme:
Böyle bir günde reyting hesabı yapacak kadar vicdansız olmadığım için Güzel Günler'in düşüşüne (her ne kadar üzülsem de) ahlanıp vahlanamam. Dün akşam çok karanlık bir atmosfer vardı ve insanlarda dizi izleme şevki kalmamıştı o yüzden durumu anlayabiliyorum. Yine de umarım gelecek hafta biraz daha toparlanır temennisinde bulunacağım çünkü yollar sonra böyle güzel bir aile işi bulmuşken erken kaybetmek istemem. (bu reytingler de bence yeterli olur ama daha fazla düşmemesi kaydıyla)

Dün akşam insanlar hayat savaşı verirken "sosyal medya kapalı, ya reytinglerimiz artmazsa" diye korkan bazı aptal Tozluyaka fanlarının istediğini almasına daha çok üzüldüm. Keşke bir güzel tepetaklak olsaydı da yerinde olmayan o akılları başlarına gelseydi.
------

Güzel günler düşmüş @Aserat pert 😂😂

Son düzenleme:
GG'nin düşüşünü elim olaya bağlayayım diyorum ama Teşkilat ve Yargı aynı kitleleri ile ve hatta çok kızsam da Tozluyaka bile aynı kitlesi ile izlenmeye devam ettiği için GG'ye acaba mı demekten başka çaremiz kalmıyor, haftaya netleşir...

Kızılcık Şerbeti'nin haber önü tekrarı gün rakibi YÇ'nin aynı saatteki tekrarından tüm gruplarda daha çok izlenmiş, güzel 👌🧿

Reactions: cookies
güzel günler o itici başrol kızla daha çooook düşer.... @Aserat dünkü olaya hiç bağlama diğer diziler aynı kalmışlar çünkü.Tutmadı maalesef dizi

Reactions: xemrexxx
Genel olarak AB ve ABC1'de reyting kaybı var çünkü sadece GG değil Yargı ve Teşkilat da bu iki grupta reyting kaybetmiş. (hatta Yargı'nın düşüşü ABC'de 1 puan).

Reactions: 12.Adam and cookies
Güzel Günler'in dün yayınlanması çok yanlıştı. Bence dün 1. bölüm tekrarı yayınlanmalıydı ve daha fazla izleyicinin dikkatini çekerek bu hafta 2. bölümü ile güzel dönüş yapabilirdi.