ab de de işi çok hızlı hallediyorlar bak sokullu-hürrem ittifakı mustiyi 3 saniyede oyuna getrdi 2 bölüm önceFatih yakalanırsa dizi aksiyon kısmında sıkıntı yaşar.Gani uzattıkça uzatır bu yüzden. Tipik total senaryosu.
ab de de işi çok hızlı hallediyorlar bak sokullu-hürrem ittifakı mustiyi 3 saniyede oyuna getrdi 2 bölüm önceFatih yakalanırsa dizi aksiyon kısmında sıkıntı yaşar.Gani uzattıkça uzatır bu yüzden. Tipik total senaryosu.
hürem ile sülümana 45 dakikalık futbol resitali yazıyorlar bizde hiç yabancılara öykünmeyin )))bizde bunun olması için 50 yıl gerekli
Cuma son vizem var, onuda atlatayım merhameti bile izliycemmerhamet başlamış @yakup09 nerelerde merhameti kaçırmaz
ab de de işi çok hızlı hallediyorlar bak sokullu-hürrem ittifakı mustiyi 3 saniyede oyuna getrdi 2 bölüm önce@mrt-06
45 dakişkalık mı 😱 kanıtı görelimhürem ile sülümana 45 dakikalık gol resitali yazıyorlar bizde hiç yabancılara öykünmeyin )))
ben gb ye de laf ediyim hem ab dizisi hem kanal d de bnmiçin farketmezOfffffffffffff.
Pis Yedili keşke Kanal D'de olsaydı şu kadar laf yemezdi....
Cuma son vizem var, onuda atlatayım merhameti bile izliycemo derece aç susuz kaldım tv izlemeye
hacı her sene katılayacak mıyız sana dah ageçen sezon kanıtlamıştık sana yahuu45 dakişkalık mı 😱 kanıtı görelim[
hürrem bu ka cesur değildi panpaNURBANU= HÜRREM 2
ben kanıtı görmedne inanmamhacı her sene katılayacak mıyız sana dah ageçen sezon kanıtlamıştık sana yahuu
saner ayar :
" 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin ikinci bölümünde sevişme sahneleri ... 12 dakikalık bölümü toplumsal hassasiyetleri göz önüne alarak kestik"
gerisinide yayınladılar işte ))
Ab dizisi kendini belli ediyor panpa. Medcezir, Güneşi Beklerken vs.. Bu dizilerde de olaylar çok hızlı gelişiyor ama sonradan sıkabilir izleyiciyi orası ayrı. Bak Pis Yedili'ye. Bu sefer de Salça kaçırıldı.ab de de işi çok hızlı hallediyorlar bak sokullu-hürrem ittifakı mustiyi 3 saniyede oyuna getrdi 2 bölüm önce@mrt-06
bayılıyorum atarlarınahürrem bu ka cesur değildi panpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?