öönemli olan skor sülüman hat trick yaparkene diğerleri armut topluyor
başkasının attığı golü sülümana sayıyorlarsa bu bir başarı değildir
öönemli olan skor sülüman hat trick yaparkene diğerleri armut topluyor
oraları göstermedilerbaşkasının attığı golü sülümana sayıyorlarsa bu bir başarı değildir
kalemi tükensin bnm de eleştirilerim biterAman bırak anti TükenmezShow.
oraları göstermediler
kalemi tükensin bnm de eleştirilerim biter
Asla ! Birkaç sene sonra o kaleme bende giricem.oraları göstermediler
kalem midene kaçsınAsla ! Birkaç sene sonra o kaleme bende giricem.
işlerine gelmiyor yabancı bir tarihi dizide buna rome dizisi örnektir, golü atanıda gösteriyorlardıoraları göstermediler
bizde bunun olması için 50 yıl gerekliişlerine gelmiyor yabancı bir tarihi dizide buna rome dizisi örnektir, golü atanıda gösteriyorlardı
millet markustan sanıyor ama golü sıradan bir asker atıyordu kleopatişe)
Sen agır Ab dizisi A.Ş.K.'ına devam et o vakit.Ben ab'lik düşündüm panpa kusura bakma.Pis Yedili'nin ağır total olduğunu unutmuşum.
aynenbizde bunun olması için 50 yıl gerekli
Ağır ab > Ağır total.Sen agır Ab dizisi A.Ş.K.'ına devam et o vakit.
aynen
mesela boncuklu ibo padişahımızın çocukları olmuyormuş annesi gidip bir hoca getiriyor izmitten, hoca bir kaç yıl okuyup üflüyor boncuklu ve eşini boncuklunun 5 çocuğu oluyor şimdi burda tüm golleri boncukluyamı saymak lazım orda neler oluyor diye hiç kimsenin aklına bişey gelemeyecek mi?
Ben hele bir giriyim o kaleme anti Gani ve anti Show'culara ne göndermeler yapıcam.kalem midene kaçsın
senin teorin nedir?
orası kesinBende belki Erler filmle çalışırım @xemrexxx
onları bir pompy anlarBen hele bir giriyim o kaleme anti Gani ve anti Show'culara ne göndermeler yapıcam.
aynisini bende yazicaktim kardesimPis Yedili'de mantık hataları çok. Fatih'in kaçmasına polisler öylece göz yumdu resmen. Dur emrine uymazsa ateş et kardeşim. Bunu da mı ben anlatayım? Ah Gani ah.
demek ki seni üflese 15 olacakmışbence hoca fazla üflemiş tek bir tane yeterdi üfürük kuvvetli olunca beşlemişler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?