evet AB tahminini yapmak çok zordoksanlar birhafta ileri birhafta geri maymun ettiler bizi reyting tahminlerimi zorlaştırıyor
yerinde bi sabitleyin şu diziyi.
evet AB tahminini yapmak çok zordoksanlar birhafta ileri birhafta geri maymun ettiler bizi reyting tahminlerimi zorlaştırıyor
yerinde bi sabitleyin şu diziyi.
Tek BİÜ artı bakalım AKY'den de bir artış bekliyorum güzel dizi....Show TV dizileri bu hafta artışta😉
evet biliyorum şimdilik tek BİUTek BİÜ artı bakalım AKY'den de bir artış bekliyorum güzel dizi....
aşka geldi uçtu gittiA.Ş.K nerelerde?
hep dediğim seyirci güçlü hürrem görmek istiyor geçen hafta kapudan paşa,yeniçeri ağası,musti yi hürrem tuş edince izleme de arttıÖzetten 6.73 gelmiş😱geçen haftaya göre 1 reyting artmış
aynenaşka geldi uçtu gitti
hep dediğim seyirci güçlü hürrem görmek istiyor geçen hafta kapudan paşa,yeniçeri ağası,musti yi hürrem tuş edince izleme de arttı
aşka geldi uçtu gitti
hep dediğim seyirci güçlü hürrem görmek istiyor geçen hafta kapudan paşa,yeniçeri ağası,musti yi hürrem tuş edince izleme de arttı
Hürrem yengenin elini öpücem hayır Dualarını alıcam malum yaşlandı yarın ne olacağı belli değil. ))))))))
daha 12 yılı var merak etme sen musti ye koş 7 yılı kaldıHürrem yengenin elini öpücem hayır Dualarını alıcam malum yaşlandı yarın ne olacağı belli değil. ))))))))
aynştayn 😱Zaten Selimden pahdişah felan olursa osmanlı zaten yıkılır
Sen nye surekli arkadasa taakiyosun birakta rahat rahat yorum yapsnaynştayn 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?