'TV izlemeyeceğim' hep en sonda olunca otomatikmen oraya tıkladım ilksıralama değişmiş
Teker teker gelin.
İstemeden olmuş, siz söylemeseniz farkına bile varmazdım.
Bu arada @Aserat senin için yeni diziyi en üste yazdım, yenilik gibi yenilik.
'TV izlemeyeceğim' hep en sonda olunca otomatikmen oraya tıkladım ilksıralama değişmiş
Savaşçı Masterchef'i total'de geçemez. Aradan döndüğü için 4.50 belki alır.savaşçç ıdizis 1.çıkar..marıamustafasıradan hikayesi var..arızada 2.olur..master chef arızayla 2.oplur
savaşçı 5 sezona girıyor..mastersefle savaşççı arasında birinci kim olcak..yarın görcez..savaşçı 1.olur derimSavaşçı Masterchef'i total'de geçemez. Aradan döndüğü için 4.50 belki alır.
toltalde savşççı geçemedi master hep 1.Savaşçı Masterchef'i total'de geçemez. Aradan döndüğü için 4.50 belki alır.
Dur bu iletiyi saklayam, şimdi şeflerden biri yada irem kanan twitterda sana olumlu yorum yapar falan 😂😂😂😂😂Masterchef bitse keşke
Tam dediğim gibi oldu Savaşçı 4.50 civarı almış.toltalde savşççı geçemedi master hep 1.
psikolojık olrak tv 8 le bağ kurmuşlar.eskiden kanald ve atv de her akşam turnike çarkıfelek yayınlanırdı..çarkıfelek fox star kanal 1 de her akşam çarkıfelek izlenirdi..tv 8 e tebrıkler..Tam dediğim gibi oldu Savaşçı 4.50 civarı almış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?