13 Eylül 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

13 Eylül 2012 Perşembe Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Bay Evet (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Daha reytingler belli olmadı, ama konu, sınırları aşacak sanırım.

Daha reytingler belli olmadı, ama konu, sınırları aşacak sanırım.

daha veda başlamadı veda başlarsa perşembe günleri her zamanki gibi renkli ve çekişmeli geçecektir bu gün kötü yolu destekliyorum ama vadi karşısında şansı sürprizden öteye gitmeyecek gibi
)

- - - Ekleme - - -

Vadi kötü yolu 4 e katlayacak

kötü yolun geçen haftaki oranları neyse bu haftada aynısını alır vadiyle kötü yolun izleyicxi profili farklı
) kötü yol ortalama 6 reyting alıyordu vadi kötü yolu 4 e katlar diyorsun bu hesapla vadinin 24 reyting alması icap ediyor akşam olsun bakalım dediğin çıkıyormu
)

daha veda başlamadı veda başlarsa perşembe günleri her zamanki gibi renkli ve çekişmeli geçecektir bu gün kötü yolu destekliyorum ama vadi karşısında şansı sürprizden öteye gitmeyecek gibi
)

Bende Vadi'nin, iyi reytingler alacağını düşünüyorum. Türkiye'nin her yerinde reytingler ölçülse, Kurtlar Vadisi Pusu'nun reytingleri tavan yapardı, diye düşünüyorum.

Bende Vadi'nin, iyi reytingler alacağını düşünüyorum. Türkiye'nin her yerinde reytingler ölçülse, Kurtlar Vadisi Pusu'nun reytingleri tavan yapardı, diye düşünüyorum.

o tamamen hayali bir düşünce bence türkiyenin heryerinden ölçüm olmayacağına göre bu reytinglerle idare edeceğiz bende tam tersi sbt de vadi reytinglerinin fazla çıktığını düşünüyorum tns de düşecektir..
)

Bunu ilerleyen haftalarda göreceğiz. Ben aksine, yükseleceğini düşünüyorum.

Bu akşam Tv izlemeyi düşünmüyorum ama izlersem belki Suskunları izlerim.Zirvede Kurtlar Vadisi Pusu yer alacaktır.

vadi zirvede yer alabilir. umarim kotu yol da basarili sonuclar elde eder..

KV'nin zirvede olacağini bildiğim için bilindik yere oy gitti

bakalım vadi bugün rakipsiz saha da kaç alabilecek..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kurtlar Vadisi Pusu bu aksam özetsiz mi yayinlanacak? Bu aksam ki yayin akisina göre saat 20:00'de Kurtlar Vadisi, 23:25'de Ucurum.

Son düzenleme:
Vadi bu akşam %100 zirvede. Şu an Vadi karşısında hiç bir dizi 1. olamaz.

En Güzel Bölüm programında Muhteşem Yüzyıl'ın gemi sahnesinin kamera arkasını gösterdiler çok iyiydi, bu programın Hayata Gülümse ile uzaktan yakından alakası yok

Vadi özetli olacak son gün karar değiştirmişler ve çok doğru bi karar

aga vadi var omu izlenir

- - - Ekleme - - -

hiçde bile aynısı özenti star

Hiç izledin mi ? Hayata gülümse dizinin yalnız fragmanını yayınlıyor ve aynı şeyleri tekrar ediyor ama En Güzel Bölüm'de bölümde yaşananlar , oyuncularla röportajlar , kamera arkası görüntüleri bölümün en önemli sahneleri yayınlanıyor sence aynısı mı?

hayata gülümsedede var onlar

Son düzenleme: