Daha reytingler belli olmadı, ama konu, sınırları aşacak sanırım.
Vadi kötü yolu 4 e katlayacak
daha veda başlamadı veda başlarsa perşembe günleri her zamanki gibi renkli ve çekişmeli geçecektir bu gün kötü yolu destekliyorum ama vadi karşısında şansı sürprizden öteye gitmeyecek gibi)
Bende Vadi'nin, iyi reytingler alacağını düşünüyorum. Türkiye'nin her yerinde reytingler ölçülse, Kurtlar Vadisi Pusu'nun reytingleri tavan yapardı, diye düşünüyorum.
o tamamen hayali bir düşünce bence türkiyenin heryerinden ölçüm olmayacağına göre bu reytinglerle idare edeceğiz bende tam tersi sbt de vadi reytinglerinin fazla çıktığını düşünüyorum tns de düşecektir..)
vadi zirvede yer alabilir. umarim kotu yol da basarili sonuclar elde eder..
yer alabilir diyon da 4 reytinglik diziler mi geçecek
aga vadi var omu izlenirNtv Sporda saat 21.00 de Aziz Yıldırım konuk olacak.İsteyenler izleyebilir
hiçde bile aynısı özenti starEn Güzel Bölüm programında Muhteşem Yüzyıl'ın gemi sahnesinin kamera arkasını gösterdiler çok iyiydi, bu programın Hayata Gülümse ile uzaktan yakından alakası yok
süper agaVadi özetli olacak son gün karar değiştirmişler ve çok doğru bi karar
aga vadi var omu izlenir
- - - Ekleme - - -
hiçde bile aynısı özenti star
hayata gülümsedede var onlarHiç izledin mi ? Hayata gülümse dizinin yalnız fragmanını yayınlıyor ve aynı şeyleri tekrar ediyor ama En Güzel Bölüm'de bölümde yaşananlar , oyuncularla röportajlar , kamera arkası görüntüleri bölümün en önemli sahneleri yayınlanıyor sence aynısı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?