13 Ekim 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe gecesi ne izlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 25.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 3 37.5%
  • Seni Bana Yazmışlar (ATV)

Oy: 1 12.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Gün Akşam Oldu (Show)

Oy: 2 25.0%
  • Akasya Durağı (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bul Bakalım (Star)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Olacak O Kadar - Tekrar (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne alışıldığı gibi yine açık ara zirvede.

Kurtlar Vadisi Pusu geçen yıllara, değişen kanallara rağmen yine zirve mücadelesi yapmaya devam ediyor. TNT ekranlarında yayınlanan dizi günü ikinci tamamlamayı başardı.

Kim Milyoner Olmak İster günü 6.tamamlayarak önemli bir başarı elde etti. Star'ın yarışması Bul Bakalım ise yine çok gerilerde kaldı. Bul Bakalım, bir türlü reytinglerde istediğini bulamadı ve yayından kaldırılması yakın gözüküyor.

Birkaç hafta önce Kanal D'den Star'a geçen Akasya Durağı, eski reytinglerini mumla arıyor. Güçlü rakipleri karşısında tutunamayan dizi A/B'de 4 sharelere kadar düştü.

İkinci bölümüyle ekranlara gelen Gün Akşam Oldu totalde 27.sıraya kadar düştü. Daha önce defalarca yayınlanan Olacak O Kadar'ın tekrarının bile gerisinde kaldı. Show TV büyük ihtimalle dizinin gününü veya saatini değiştirecektir. Show TV bu reytinglere tahammül etmez.

Birkaç hafta sonra yayından kaldırılacak olan Seni Bana Yazmışlar yeni gününde de hüsrana uğradı. Dizi ancak 43.olabildi ve yarışı çok gerilerden takip etti...

Son düzenleme:
Seni Bana Yazmışlar'ı ve Kim Milyoner Olmak İster'i izledim
Ara sıra da Dedektif Memoli'nin tekrarına baktım

İzlediklerim;
- Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Kurtlar Vadisi Pusu;
Yine çok güzel bir bölümdü. Aksiyon, Macera ön plana çıktı. Kara rolü Hakan Boyav'a çok yakışmış yani diziye güzel bir yön vermeye başladı. Polat'ın işleri karmakarışık hallere dönüştü. İleriki bölümlerde daha güzel olacağa benziyor. Dizi şuanda çok iyi ilerliyor eskisinden daha iyi desem yeridir.

kurtlar vadisi süperdi %25 share alacagını düsünüyorum tnt bi iki dizi daha satın alsa yeni fena olmazdı[&:]

bende gün akşam oldunu izledim ve dedektif memoli tekrarına baktım

Fatmagül ve Gün Aksam Oldu'nu izledim.. Ikisi de güzel bölümlerdi dün.. Reytingleri bol olur umarim

Tv izlemedim.Vadi yine başarı sonuç elde etmiş
Akasya Durağı Totalde bana göre Star için iyi bir reyting almış

fatmagül açık ara zirvede.....
kvp geçen yıldan daha iyi reyting alıyor.....
akasya durağı batmış....acilen anneler ile kızlarıyla yer değiştirmeli....
gün akşam oldu tamamen hatalar zinciri....5 yıldır ekranlarda olan halil ergün bu başrole otursada izleyiciye itici geliyor....filiz akın gibi bir yıldızında ilk böümden karakterini öldürerek zleyici kitlesini azalttılar...dizinin başarılı olabileceği gün salı olabilir en azından ilk15 e girer diyorum.....
seni bana yazmışların pazar günleri ilk 5 ten çıkmadığı vakit dizinin kış sezonunda başarılı olamayacağını söylemişti yanılmadı.....konu kısıtlı ve senaryoda haliyle berbat...
kim milyoner olmak ister oldukça başarılı gitmiş.....

Gün Aksam Oldu dizisinin bitmesinden korkuyordum ama simdi artik korkmuyorum.

Gün Aksam Oldu dizisinin bitmesinden korkuyordum ama simdi artik korkmuyorum.

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]GUN AKSAM OLDU[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]20:18:25[/TD]
[TD]1:28:24[/TD]
[TD]2,46%[/TD]
[TD]6,50%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sence çok mu iyi bu reyting biter yakında Show acımasız bir kanal😉

Ben Kurtlar Vadisi Pusu yu izledim gayet güzel bir bölümdü. Reytinglere gelirsek FGSN her Persembe oldugu gibi zirvede bu hafta Reytingini yükseltmis. Vadi Total de yüzde 1 Reyting kaybetmis ama AB de 7 de 9 reytinge cikmis bence TNT de olmasina ragmen iyi reytingler almaya devam ediyor. Gün Aksam oldu 2. Bölümü ile yine kanalina hayal kirikligi yasatmis bence dizinin sonu yakin.