13 Aralık 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güller ve Günahlar - 10. Bölüm | Kanal D

• Gönül Dağı - 197. Bölüm | TRT 1

• MasterChef Türkiye All Star Altın Kupa | TV8

• Ben Leman - 11. Bölüm | NOW

• Güldür Güldür Show - 422. Bölüm | Show TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Gönüldağı özet
Süper Lig

Reactions: rüzgar
Güller ve Günahlar Total ve ABC'de çok iyi oranlarda takılıyor ama AB grubunu biraz daha artırması lazım.
Gönül Dağı geçen hafta yaşadığı kaybı bu hafta telafi etmiş toparlanmış tüm gruplarda.
Bu iki dizi bu kadar iyi giderken Ben Leman artış yaşayamamış.Netten gördüğüme göre bölüm beğenilmişti ama reytinge yansımamış.

Reactions: 12.Adam
BL yine günün kaybedeni olmuş.

Ben Leman bir türlü oh be dedirtecek seviyeye kendini atamıyor ama tamamen final hattına attıracak bir düşüş de yaşamıyor iki güçlü rakibine rağmen kemik kitlesiyle hafif iniş çıkışlarla sürüyor. AB'de en çok izlenen özet olmasına rağmen yeni bölüme gitmeyip rakiplere geçen bir kitlenin olması da dikkat çekici. Dedikoducu Çocuk birkaç gün önce NOW'daki bir dizinin oyuncularının devam etmek için kaşe indirimini kabul ettiğini yazmıştı reyting derdi yaşamayan Halef, Kıskanmak veya Sahtekarlar olamayacağına göre bariz Leman'dan bahsediyordu umarım geçen sezon bu şekilde ömrünü uzatmayı başaran Sandık Kokusu gibi olur akıbeti.

Ben Leman'ım asla 3.59'u hak eden bir iş değil! En az 7 reytinglik bir iş, şaka gibi!
Artacağız ama inşallah.

Gönül Dağı yeniden 6.73'e yükselmiş, bravo.
Güller ve Günahlar 8.83'e yükselmiş, çok iyi gidiyor. Kanal D göbek atıyordur.

Reactions: Gizmen
Kaliteli dizilerin değer görmediği sektör krizde diye üzülemeyeceğim. Kendine çeki düzen vermesi gerek sektörün

Reactions: tifosi12345