13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi iki gruptada kayıp şehir ve ueknin toplamını geçmiş tns rekorunu yine kırmış çok iyi bir cevap vermiş

sonunda ab de 12 yi geçtik...muhteşemden sonra bunu yapan ikinci dizi oldu vadi...arkası gelir..cücük grup ama sonunda anladı hatalarını...

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]13.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:00:02[/TD]
[TD="align: center"]23:16:08[/TD]
[TD="align: center"]12,41[/TD]
[TD="align: center"]31,4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]13.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:00:02[/TD]
[TD="align: center"]23:16:08[/TD]
[TD="align: center"]14,98[/TD]
[TD="align: center"]36,57[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Vuhuuu

geçen hafta maç vardı ama maç kuttlara yaramıstı bu hafta trabzon maçı heyecanı geçince kurtlara zarar vermiş üstelik polati yine.vurmalarına rağmen
)))) polat vurulunca eskiden reyting artardı şimdi pek etkilenmiyor
))) artık bu olay alay konusu oldu.bence polati vurma nedeni evliligi adama fazla rol yapmayacaklar hastanede falan yazacaklar rahat rahat balayı yapsin
)))

ama tns mugeyı 9 bölümüs sbt bolmemıs. sbt nin dandklıgi bir kez daha ortaya çıktı daha duzgun programları bolemıyor .

ayrıca esra ve mugenın bol bolmelerı ufak programları liste dışı yapıyor. bunu yapmaları bölmeye tepkimi yoksa reyting kaygısı mi pek çözemedim niye 9 bolersınki

ayrıca tv8 in en iyi programı haber aktif listeye girmiş atv nin bu tutumuna rağmen .. tv 8 in bol transfer parası verip aldığı yapımlar listeye giremiyor ama kendi içinden yaptığı program giriyor. tv 8 bu ders olur mu bilmem taş yerinde agirdir. güzelim ab kanalını ucuz tnt ye çevirdiler

Son düzenleme:
yav vadi geçilmez geçilmez ben adım kadar eminim şu iddaamında sonuna kadar arkasındayım totalde özetini geçemez beren vadiyi şu temposuyla feriştahı gelse geçemez kötü yol veda umutsuz ev kadınları kayıp şehir bu dizilerden en fazla 1 yukarı alır en fazla
kanal d nin perşembe günü 5-6 reytingi var onun 1.5 yukarısı 2 aşağısı ötesi yok

Kayıp şehir ve uek idare etmişler güven bana 15 share barajını aşmış

Esra Erol'u bölmüş şimdide ATV. Yeminlen bak ATV'den açgözlü kanal yok. Hiç sevmiom ATV'yi

Benim icin önemli olan Total dir ama AB de de yükselmiş olmasi beni sevindirdi

imzanı değiştiripte 174.bölüm yap istersen...

aga yakup yok baktı vadinin özetini geçememiş kayıp gelmekten vazgeçti geçseydi burda olurdu

Vadi haftaya varmı arkadaşlar necati şaşmaz balayına gitmiş acaba vadi haftaya yeni bölüm yayınlayacak mı

polat dinlensin tabi adam gece gündüz sette o kadar hareketliliği yapan başka hiçbir dizi yok kardeşim polat vurulsa niye vuruldu polat vurulmasa o vurulmaz naapsın bu adam kendileri de şaşırdılar
bu arada çelik yelek var galiba

- - - Ekleme - - -

vadi 15 REYTİNGLE kaybı ve uek yi 3 e katlamış nerdeyse
özetiyle ezmiş her zamanki gibi

vadi son 25 my son 25 dakka bölsün biri ab biri totalde 20 görür kesin

hem ab grubu hem totalde ilk 2 yi kapamış vadi...polat yaralanmadı bile bence çelik yelek giymiştir o..

SBT'de akıllanmaya başlıyo reytingleri TNS'ye çok yakın çıkıyo artık. Aradaki uçurum yok. Özellikle de A/B'deki uçurum.

bunlar dalga mı geçiyolar ya bu ne müge anlı haber dosyası 1-2-3-4-5-6-7-8 diye 80 parçaya bölmüşler oha