13-19 Haziran Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
OsmanAslani tebrik ediyorum. Ben ise bu hafta her konuda yükseliş yakaladım yani kendimi geliştirdim.

Kendini geçen haftaya göre nerdeyse 2 kat geliştirmişim.

bende ilk defa 5 e girmişim hedefim bu hafta değil ama öbür hafta ilk 3 e girmem

evet senin de soldaki listeye girmene çok az kalmış

1129 mesaj yazmak bana çok abartili geldi.

Yine de tebrikler

Osman baya mesaj yazmış benim yazdığım mesajın 2 katından fazla onu tebrik ediyorum nerdeyse 3 bin mesaj olacak hacı.

Bakın 1129 mesaj abartılı değil. Eğer gerçekten bir haftanızı tamamen buraya ayırırsanız yaparsınız. Tabii önemli olan mesajların içeriğidir. Ben de hep kaliteli mesajlar yazmaya çalıştım. Ara sıra saçma mesajlarımız da olduysa affedin. Herkese tebrikler
Tabii adminimiz , co-adminimiz ve süper moderatörlerimizin mesaj içeriği hepimizinkinden daha kaliteli.

Ben seni sadece tebrik ediyorum hacı. Sen bu kadar mesaj yazdıysan foruma oldukça destek sağlamışsindir.

Ben seni sadece tebrik ediyorum hacı. Sen bu kadar mesaj yazdıysan foruma oldukça destek sağlamışsindir.

Beni ayrıca tebrik ettiğin için sağol. Hepimizin isteği foruma katkı sağlamak. Ben hedefimi arkada kalmış bölümleri kalkındırmaya uğraşmak olarak belirledim. Her Telden bölümüne biraz yöneldim ve çeşitli bölümlere katkı sağlamaya uğraştım. Tabii hepimiz katkı sağladık. Bütün üyelerimizin isteği budur bence

Aynen kanka hedefimiz favoriforumumu güçlendirmek.

Hedefimiz Alexa'da dünyada ilk 100.000 Türkiye'de ilk 1000. Tabii daha önce kalitemizi güçlendirmek