Damien Duff
Süper Favori Üye
@destere 'yı görüyor musun bana protesto yapıp gitti @dizi kolik o gerçek aşk hayatında benim yaşadıklarımla karşılaşsa kaçar gider
@destere 'yı görüyor musun bana protesto yapıp gitti @dizi kolik o gerçek aşk hayatında benim yaşadıklarımla karşılaşsa kaçar gider
Aaa çok iyi bir açılış yapmışız ayrıca 2.hafta sonuclarıda mükkemmel geçmiş en eğlendiğim sonuclardan ilk 3 e rahat girdiBaşkanlarımız @sokak sanati @xemrexxx ve en büyük destekçimiz @Bully ve tüm MS halkına teşekkürler
@mrt-06 @Aserat @MayısKralı @pompy hepinizede tebrikler çocuklar ayrı ayrı etki etmişsiniz
Yarışmalarına saçma diyende görmüştür umarım @mrt-06 ın programları yine bu haftayada renk katmış
Neyi unuttun yine.Reytinglere ekleme yapılabiliyor mu bu konu açmamı beklenmiş gibi haftanın programları coştu.@Aserat
Tebrik ederim canım, yine rekorları alt üst etmişsinAaa çok iyi bir açılış yapmışız ayrıca 2.hafta sonuclarıda mükkemmel geçmiş en eğlendiğim sonuclardan ilk 3 e rahat girdiBaşkanlarımız @sokak sanati @xemrexxx ve en büyük destekçimiz @Bully ve tüm MS halkına teşekkürler
@mrt-06 @Aserat @MayısKralı @pompy hepinizede tebrikler çocuklar ayrı ayrı etki etmişsiniz
Yarışmalarına saçma diyende görmüştür umarım @mrt-06 ın programları yine bu haftayada renk katmış
Aaa öylesin ama cnm
Teşekkür ederim canım, aktif olduğum sürece en büyük destekçin benim zaten aynen.Aaa öylesin ama cnm
MS i bu zamana bekletmemin bir hayırı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?