deqiq o.Net demek.Mesela net bir şey söylemek.
senin hiç azerkeşçe yazdığını görmüyok....yoksa sen türkçe konuşan ve yazan bi azerkeşmisin....:beaten:deqiq o.Net demek.Mesela net bir şey söylemek.
Azerkeşce yox, azəricə. Ben siz anlamıyorsunuz diye Türkçe yazıyorum. Azerice yazsam kimse anlamayacak.senin hiç azerkeşçe yazdığını görmüyok....yoksa sen türkçe konuşan ve yazan bi azerkeşmisin....:beaten:
Azerkeşce yox, azəricə. Ben siz anlamıyorsunuz diye Türkçe yazıyorum. Azerice yazsam kimse anlamayacak.
anlarız ya yazsan güzel olur
yok yani...gerçekte azerimisin yoksa türkiyeden gidip oraya yerleşen azerbaycanda yaşayan gurbetçi bi türkmüsün demek istedim....türkçen de baya bi iyi yani...:beaten:
Azerkeşce yox, azəricə. Ben siz anlamıyorsunuz diye Türkçe yazıyorum. Azerice yazsam kimse anlamayacak.
- - - Ekleme - - -
Kuzey bu anlıkta 8`i görebilir mi acaba?
zaten biraz anlayacak kadar çözdük azericeyi....haftaya rövanşta baya bi pekiştiririz...Herkes anlamaz işte.Arada konuşabilirim.
Herkes anlamaz işte.Arada konuşabilirim.
Azeriyim. Ama Türkçeyi biliyorum.yok yani...gerçekte azerimisin yoksa türkiyeden gidip oraya yerleşen azerbaycanda yaşayan gurbetçi bi türkmüsün demek istedim....türkçen de baya bi iyi yani...:beaten:
Ters "e" tuhaf kaçıyorYaz hacı yaz en sevinen ben olurum biliyorsun
Azerbaycan Türkçesi güzel ya ara sıra konuşsan güzel olur Türkçeyi nasıl öğrendin sen
- - - Ekleme - - -
Azerbaycan Türkçesi güzel ya ara sıra konuşsan güzel olur Türkçeyi nasıl öğrendin sen
- - - Ekleme - - -
Maç bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?