12 Temmuz Pissti'nin Konukları

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,688
Puanı
1,060
Gani Müjde, Şafak Sezer, Özlem Tekin ve Sanem Altan'ın sunuculuğunu yaptığı, yapımcılığını ANS Prodüksiyon'un üstlendiği Pişşti her Salı Star TV ekranlarında.

Programın bu haftaki konukları; Şanslı Masa moderatörleri Sinan Çalışkanoğlu ve Orçun Kaptan.
Birbirinden ünlü, karizmatik ve sevecen sunucularıyla Pişşti, haftanın gündem yaratan olaylarını pişirip, ti'ye alıyor.
Gani Müjde'nin moderatörlüğüyle her Salı ekrana gelen program, magazinden siyasete, kültür sanattan spora kadar merak edilen her şeyi Pişştiliyor.

Yayın Günü: 12 Temmuz Salı
Yayın Saati: 23:00 Canlı

Kesinlikle izleyeceğim zaten bu programı çok seviyorum. :) Tasası bizi tuttu Pişti'de pişti. :) Konuklarda iyi. Adminim sen niye geceleri TV izlemiyorsun?

Kesinlikle izleyeceğim zaten bu programı çok seviyorum. :) Tasası bizi tuttu Pişti'de pişti. :) Konuklarda iyi. Adminim sen niye geceleri TV izlemiyorsun?

İnternet daha cazip geliyor :) Bir de içerileri çok sıcak oluyor yazın, laptopu alıp balkonda işlerimi hallediyorum çok daha iyi oluyor :):)

Bende tam tersine evde, laptop kucakta TV karşıda. Ama ben yaz-kış hep böyle takılıyorum. :) Balkona ise pek çıktığım söylenemez geceleri. Eğlence programlarıyla dolu oluyor televizyonlar. Ama artık WebTV diye bir şey var. Ana kanalların hepsi internetten izlenebiliyor. :) Senin taktiğinde uygulanmayacak kadar kötü değil hele bu sıcak günlerde.