Annemizi Saklarken çok iyi yükselmiş. Amma rakipleri gelince 2.7-3.2 arası reytinglere düşecek yeniden.
Kanunsuz Topraklar'ın yeni bölüm hayali reytinglerini yazmayı unutmuşsun ben yazayım.Yine başkaları paylaşılmaya başlanmış klasik çabucak esneyen kurallar. Böylelerine yüz verirseniz olacağı budur
Kanunsuz Topraklar yeni bölüm yoktu tekrarı vardı paylaştım onu da.Gelecek hafta reyting sonuçlarını paylaşabilecek misiniz bakalımDiziye bende bakıyorum ama bu reytingler hatrına 13 bölüm görür sanırım.
------
Kanunsuz Topraklar'ın yeni bölüm hayali reytinglerini yazmayı unutmuşsun ben yazayım.
TOTAL 1. ; 9.99
AB 1. ; 9.99
ABC1 1. ; 9.99
Bunun gibi bir şeyden bahsetmiştimKanunsuz Topraklar yeni bölüm yoktu tekrarı vardı paylaştım onu da.
Hee anladım özelden yoğun istek üzerine birkaç kere paylaştım
Bu Esra Erolda neler oluyor acaba, nasıl bir dünyadır... Bu kadar rating alıyor.#EsraErol 7,23 | 4,21 | 6,02
#MügeAnlı 5,96 | 4,01 | 5,43
#Didem 3,35 | 1,85 | 2,45
#SerapPaköz 2,16 | 1,09 | 2,13
#Zuhal 2,07 | 2,13 | 2,58
#Seda 1,97 | 0,62 | 1,30
#GelinimMutfaktaNursel 1,90 | 0,94 | 1,46
#Kadir 1,62 | 1,54 | 2,00
#Zahide 1,52 | 1,01 | 1,30
#Fulya 1,32 | 0,69 | 0,94
#GelinEviAslıHünel 1,11 | 0,79 | 1,21
#AlişanTrt 0,82 | - | 0,59
#ÇağlaFox 0,66 | 0,79 | 0,69
Kaynak: Deniz TURAL Twitter
Gelecek hafta reyting sonuçlarını paylaşabilecek misiniz bakalımDiziye bende bakıyorum ama bu reytingler hatrına 13 bölüm görür sanırım.
------
Kanunsuz Topraklar'ın yeni bölüm hayali reytinglerini yazmayı unutmuşsun ben yazayım.
TOTAL 1. ; 9.99
AB 1. ; 9.99
ABC1 1. ; 9.99
İki haftada hiçbir rakip yokken yayınlanan bir dizi için seyircisini oluşturdu demek doğru olmaz ki. Haftaya rakipleri varken bu oranları alırsa seyircisini oluşturdu deriz ancak.Seyircisini oluşturdu bence haftayada bu oranlara yakın alır
İki haftada hiçbir rakip yokken yayınlanan bir dizi için seyircisini oluşturdu demek doğru olmaz ki. Haftaya rakipleri varken bu oranları alırsa seyircisini oluşturdu deriz ancak.
Yaz dizileri de boşlukta 4-5 alıyor, rakipler gelince hoop 2-3'e düşüyor. Her yıl 6-7 diziden bir ya da en fazla ikisi sezona kalabiliyor, işte onlara kitlesini oluşturdu deriz.Yükselerek devam ettiği için oluşturdu dedim bence haftayada bu oranları alacaktır
Yaz dizileri de boşlukta 4-5 alıyor, rakipler gelince hoop 2-3'e düşüyor. Her yıl 6-7 diziden bir ya da en fazla ikisi sezona kalabiliyor, işte onlara kitlesini oluşturdu deriz.
Sen de her şeye iyimser bakıyorsun, sen yıllardır neyi savunduysan hep tersi oldu forumdaki herkes de bilir maalesef.Yiğitin senin yorumların hep böyle oluyor dizi 6 bile alsa tutmadı diyebiliyosun hele haftaya bakalım ne olacak
Sen de her şeye iyimser bakıyorsun, sen yıllardır neyi savunduysan hep tersi oldu forumdaki herkes de bilir maalesef.
İnşallah alır, temennim tabi ki o yönde.Ben şuan iyimser bakmadım geçen hafta yine diziler yokken düşüktü bu kadar yüksek değildi bu hafta yükseldi senaryo devam ederse alır niye almasın
Yaşlıların yada yeni yetmelerin azgınlıklarını koşuluyor hergünBu Esra Erolda neler oluyor acaba, nasıl bir dünyadır... Bu kadar rating alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?