12 Ocak 2016 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
intikam yurtdışına öyle satılmadı kpa nın yarısından az para geliyordu ay yapım paragözlük yapıp 1 değil 5 arap kanalına sattı diziyi

Allahın sopası mı denmeli buna kpanın yurt dışı satışları sayesinde devam etmesini dalga konusu yapanlar şimdi yurt dışı satışlarından medet umar hale gelmiş de bu diziyi sattıracak hiç bir unsur yok bol öpüşmeden başka

Allah ın sopası başınıza indiğ iyetmedi mi gülüm 3 dizidir erken final yapıyonuz

neyse kpa gibi aldığımız paranın hakkını verememezlik yapmayız umarım yurtdışında ilgi görürüz reytinglerde

ayrıca daha gk nın reytingi belli değil karagülün ilk bölüm reytingi bundan kötüdü 4 sezonu bitirecek dizi
yeter de kötü başladı şimdi 6 alıyor

erken final 50 bölüme satıldığını kendin söylüyordun
dizi 54 bölüm sürdü az biraz tutarlı olmayı denesen
ayrıca tubanın hiç bir dizisine bu kadar reklam yapılmamasına rağmen bu kadar düşük reytinglerle başlamadı hadi neyse acın büyük daha fazla üstüne gelmiycem

temmuz ayının ortasına uzatılan her dizi erken final yapmış olur
) 50 bölümü yurtdışına satıldı 50 bölüm bitip para kesilince 4 bölümde apar topar final

ayrıca haftaya dizi artarsa ne dicen merak ediyorum herhalde foruma giremezsin

Diziler normalde ağustos ayında final yada sezon finali mi yapıyordu ki temmuz'da ki final erken final sayılıyor
50 bölümü satılmış bir dizi 50.bölümde finalini yapardı parasını zaten almış ama 4 bölüm daha uzatıldı.ayrıca dizi hala en yüksek ücrete satılan dizilerden bir başka dizinin devamı olarak yada günlük dizi olmadan satılmaya devam ediyor

Biraz artsın tabi yazık onca reklamın tantananın parası çıksın
murata da yazık onca sene bekledi bekledi sezon sonunu görür inş

lafı nereye getiriyor yazın ortası final yapan dizi erken finaldir
dizilerin sezon finali hazirandır başlamaası eylül-ekimdir
)
zaten dizi 50 bölüm olarak satıldı ücret değişmedi ki hala en yükseğe satılanlardan olsun

neyse 3.91 reyting bile içine oturmuş inşallah daha artmaz sağlığına zarar

Selamlar herkese
ratinglere bende şaşırdım daha yüksek bekliyordum dün ben bölümün sonuna kadar
izledim ve çok beğendim meryemle muratın uyumu süperdi senaryoyu çok beğendim
meryem çok güzeldi ben ratinglerin daha iyi olacağını düşünüyorum

Duyumlarıma göre reytingleri gören Meryem kaçma girişiminde bulunmuş.

1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:42:15 23:25:02 8.93 21.30

Sülüman benim olmalı'yı listede göremedim

@mrt-06 Songül Karlı tüm gruplarda 100 dışı kalmış, ne düşünüyorsun?
Bizim izlemediğimiz evlilik programları veto yiyor herhalde