12 Ocak 2016 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yav arkadaş meryem kim ya meryem kim
artık gerçek dünyayla bağlantınızı koparmayın kimsenin bu 3 günlük oyuncuyu taktığı falan yok aynı my dizisini ve bereni takmadığı gibi
burda 1-2 kişinin hergün konu açmasıyla bu işler olmaz onları zaten kimsenin kaale aldığı yok alanda onlar gibi bozguna uğrar zaten
demiştim demeyi sevmiyorum ama sürekli söylüyordum bu kadın hangi diziyi hangi gün yaparsa yapsın tutmayacak ve kaybolup gidecek diye figüran olabilecek kadını yıldız yapmaya kalkarsanız olacağı bu
benim asıl anlamadığım nokta bizim bu kadar net gördüğümüz bişeyi yapımcıların görememesi bu kadını reklamda falan oynatıp dizisine güveniyolar komedi gibi
kim bu kim soruyorum yapımcılara kim? yazık paranıza buna verdiğiniz paranın yarısını başka bi oyuncuya verin hiç değilse tutma şansı olur işlerinizin bu kadınında balonu burda patlamış oldu
1 haftada my patladı beren patladı meryem denilen kadın patladı. hemde feci şekilde patladılar bizde gülerek takip ediyoruz dediklerimizin tek tek tek çıkmasının verdiği keyifle
bunları yıldız sanan zavallılarda artık gerçek hayata dönebilirler

Çok güzel yazmışsın elimden geldiğince objektif olmaya çalışıyorum ama bu yazın benim fikirlerimin dışa vurmuş hali gibi bir yazı. ben yazsaydım linç ederlerdi gerçeği görmekten yanayım

Çok güzel yazmışsın elimden geldiğince objektif olmaya çalışıyorum ama bu yazın benim fikirlerimin dışa vurmuş hali gibi bir yazı. ben yazsaydım linç ederlerdi gerçeği görmekten yanayım
yazdıklarım gerçekler olduğu için kimse bişey diyemez herşey ortada açık ve net

Bu reytinglerden sonra Meryem şok, Meryem iptal, Meryem wefad

O kadar reklam boş çıkmış, tekrarı da başarısız gitmiş. 2. bir KSS vakası olur demiştim ve oldu. BBT nedeniyle fazla tekrar da yok.

Ekin Koç ve Neslihan bile reytinglerde Meryem'i geçmiş, tebrikler

Gecenin Kraliçesi'nin böyle başlayacağını düşünmüyordum, ama reklamın fazla abartıldığını düşünürsek çok da şaşırtıcı değil. Çünkü insanlar daha başlamadan sıkıldı, ilk bölümün iki buçuk saat olması da işin tuzu biberi oldu. Gerçi çoğu dizi gibi ikinci bölümüyle açılabilir, birkaç hafta daha reytingler böyle giderse o zaman sıkıntı var demektir.

Aşk Yeniden dün 166 dakikalık bir bölüm yayınlamasına rağmen 2 dakikalık bir ara haricinde hiç reklam vermedi ve bu da reytinglere olumlu etki etmiş anlaşılan. Bu gidişle büyük ihtimalle sezon sonunu çıkarır.

Senden Bana Kalan dün Twitter'da TT olmuştu, ama AB ve ABC1'de iyi sonuçlar almasına rağmen Total'de 17. olabilmiş.

Gecenin Kraliçesi beklentilerin oldukça altında ama ikinci bölüm izleyiciyi yakalayabilmesi lazım aksi taktirde Hatırla Gönül ayarında gidecek gibi.

dün reklamsız gidince gecenin kraliçesi bir çok kişi sanırım diziyi yarım bırakıp tuvalet ihtiyacını gidermeye gitti yoksa bu kadar düşük gelmezdi oranlar

başlangıçtaki pariste aşkı anlatan sıkıcı 40 dakikanın verdiği eziyete rağmen yinede dizinin ilk reytingleri hiç fena değil önümüzdeki bölüm reytingler iki katına çıkacaktır çok heyecanlı bir yerde bitti ?
acaba selin babaya mı viricik oğula mı ?

@beyazsoy bir yorum yapmış evlere şenlik
dizinin ilk 40 dakikalık parisli kısımlarını beğenmiş güya??? oysa en sıkıcı ve berbat yeriydi başlangıçtaki aşkitolu fransız bölüm
sonra türkiyeye dönünce konu belki klasik sahnelerle doldu ama heyecan arttı dizide , fransadaki aşkitolu bölümler çok kısa tutulsaydı ve her saat başı seyirci zaruri ihtiyaçlarını gidersin diye reklam koysalardı eminim en az 6 reytingle başlardı

ne kadar değişik bir gün en mantıklı yorumu billy kane yapmış ben şok ben iptal yani

tek dizilik star diyenleri kaale almaya bile gerek yok onlar 13 yıldır aynı dizide oynayan gerçek tek dizilik neconun fanları

@FurkanTB bu ka enişeni belli etme bence tamam Tuba 3 dizidir tutturamıyor gecenin kraliçesi tutarsa müthiş asi si de unutulacak biliyoruz
)))
@HarzeM zannımcahalkımız pastoral hayat seviyor fransadaki dağı taşı izlemiş @denizz19 gibi senin dediğin ilk dk lerde

@mrt-06 süper mod olarak yakamozlaşmadan yorum yapalım pliiizz:::

ayrıca foxcu halukundan vadicisine @ABAY_06 herkes için reklam işe yaramış bu reytingleri meryeme yormuşlar ne ka güzel demek sultanımın 3.91 reytingi var kşimde var bu reyting beroş bile kösemi bu ka artırmadı @Harunnn60 @destere

ayrıca şu an bir reytinglere baktım karagül ilk bölüm 3.77; kırıgın çiçekler 3.48 ile başlamış bu dizi de onlar gibi artarsa ne diyecekler bakalım o kişiler
inşallah artar da meryemimin reytinigi de artmış olur gözlerinde

kız @Çiğdem- bu arada güzel kadınnlara büyü yapmayı bırak bacaklarını kırcam artık senin.ss

bir güncük @sürgünüm gibi akşama ka yatayım dedim bir uyutmadınız be 51 bildirim.ss

Ee hani ? Bu kadar reklama, PR'a carta curta rağmen ilk 10'a zor girmiş dizi
@xemrexxx seni kınıyorum bize de umut verdin

@xemrexxx TNS binasını patlatmaya gitti sanırım.

hay maşallah etiketlyeyen etiketlyene
kız çiğdem sen hiç konuşma 40 tane kara büyü yaptın dimi.ss
batuhan son cümlede olayı bilip de gülme nedenin ne

doğu beyciğim sizi vadideki gibi boğazın derin sularına gömeriz

aserat düşünmüyor değilim dün @HarzeM e de dedim zati
abay ben buralardayım hep

Son düzenleme:
Gecenin Kraliçesi'nin bu kadar düşük başlamasını beklemiyordum açıkçası karşısında Eşkiya dışında doğru düzgün rakip de yoktu.
O kadar tanıtıma hayal kırıklığı yaratan bir başlangıç yapmış.

Meryem'in dönüşünü bekleyen pek kimse yokmuş demek ki.

Neyse ikinci bölüm reytinglerini beklemek lazım sağlıklı yorum yapabilmek için.

Hayırdır sağlığınla ilgili problem mi var?

Hem yapma diyor hem de güzel espri diyor var sende de bir anormallik.
Esprinin en incesi benden çıkar.
Normal olduğumu iddia etmiyorum zaten.
Aslında baya düz bir espri senin totalliğine yakışacak türden ama onu yapmak da bir mizah başarısı tabii tebrik ediyorum bu yüzden seni.

Yorumumda ne var ki?
Tanıtımlarda 3 yıllık bekleyiş demiyor muydu? 3 yıl 3 reyting etmiş ben de doğru orantı kurdum 7 yıl da 7 reyting edebilir dedim.

3 ----------------------> 3
7 ----------------------> x => 3x = 21 -> x = 7 çıkıyor. 😉 Matematiğime kimseye laf söyetmem.

Öncelikle Murat için dizinin tutmasını en çok isteyenlerdenim, o yüzden bu yorumum anti bir yorum değil onu belirteyim. Ama yazdığın bu kisima çok takildim. Ki örnek gösterdiğin dizilerle bu dizi aynı değil. KÇ oyunçuları yan kadro gibi ve Karagülde de öyle fazla abartilacak bir isim yoktu. amma bu dizi özellikle Meryem'in star olarak tanıtıldigi dizi idi ve aşırı reklamla ilk bölüm reytingi kendi reytingini belli edecekti. 2. bölüm reytingi artık senaryoya bağlı değisecek ve artarsa da Meryem için diyemezsin.

Mesajdaki bu kisimdan bahsediyorum.

"""karagül ilk bölüm 3.77; kırıgın çiçekler 3.48 ile başlamış bu dizi de onlar gibi artarsa ne diyecekler bakalım o kişiler
""""

başlangıtaki sıkıcı bölüme rağmen ilerleyen dakikalarda konu bayağı bayağı heyecanlandı bu haftaki tekrarlarla seyirci konuyu bir çözdükten sonra artık dizinin sırtı yere gelmez her hafta arttıracağına eminim

normalde öyle diziler varki 3 reytingle başlayıp devamında her hafta tüm sezonları lider olarak kapatan mesela öyle bir geçer zamanki 3 reytinglerle başladı 3 sezon zirvede yer aldı bizim millet zor alğılar ama anladıktan sonrada kolay kolay bırakmaz diziyi
yalnız öbgz isimsiz isimlerle başlamıştı burda meryoşun ismiyle ilk bölümde çok daha fazla seyirci çekmesi gerekirdi..
biraz seyirci olarak anlama yeteneğimiz zayıf yoksa kalite konusunda pekde seçici değiliz? yeterki anlayalım konuyu içerik fok olsada yıllarca izleyebiliriz, öyle ergenik ve atarlı içi boş dizilerin 10 yıllar devirdiğini bilen bir neslin temsilcileriyiz

meryoşun ismiyle en az 6 reyting çekeceğini tahmin ediyordum, beklediğimden az gelmiş ?
demişsin ya hanı 3 reytingin hepsi meryoşunsa çok iyi demişsin bence iyi değil daha fazla gelmeliydi ? tns nin sağlıklı reyting sistemine sahip olduğunu bilsek daha net daha bir mantığa dayalı yorum yapabilirdik yinede şu andaki sakat reyting sistemine göre bile olsa meryoşun daha yüksek reytingle başlaması gerekiyordu bence ?

sen de aynısını yapıyon bu dizi komple meryemin üstüne yıkıldıysa bu reyting meryemin demektir bu sistemde 3.91 reytingi olan başka bir insan yok eleştirirken övüyorsun