12 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Asıl film olması başta kötü etki yarattı zaten hepiniz böyle dediniz. Filmden uyarlama olduğu için herkes hikayeyi biliyor ondan düşük dediniz.

Sadece Erkan'ın olması da diziyi uçuracak değil. Zaten bir oyuncu diziyi uçurur mantığını da anlamış değilim. Dizinin sevilmesini sağlayan oyuncular arasındaki uyum, senaryo...

Karagül de çöp iş değil yani kimseyi acındırmaya gerek yok. Özcan'ın filmleri izlendi zaten özcan da sevilen isimdir. Yavuz ve Ece de halk tarafından sevilen sanatçı ve oyuncular. Avşar film bugüne kadar çok başarılı işlere imza atmış bir şirket. Ve çekim kalitesi Dila'nın kat kat üstünde.

Konu sadece Dila da değil yani. İnsanlar sevdiği diziler 5 alınca mükemmel diyor, sevmedikleri 5 alınca kötü. Oryantallik var bizim üyelerde, kıvırmayı seviyorlar...

geçmişe mazi derler karagül de bir tane son zamanlarda dizi tutturan isim yıok
hatçe vadide de oynadı zaten forumda bile izleyen vadici arkadaşalr var diziyi
tek kişi diziyi çok kolay uçurur engin günaydın galip dervişte bunu çok iyi gösteriyor
my ve öbgz osman vehürremin hayatı tehlikeye girdiğinde en iyi reytinglerini aldılar tek kişi çok etki eder

Benzemez Kimse Sana tek güne inecektir bence..

Karagül iyi almış.

Müzik ödülleri A/B'de epey yüksek.

3 reyting alan dizi 6 reyting alırsa tbi abartılır..

Karagül çok daha fazlasını hak ediyor
Tebrikler. Dila Hanım haftaya mutlaka düşecektir Dilanın izleyicisi Karagül'e kaymış

Ona bakarsan öbgzk de hiç kimse bilindik değildi. Ama büyük başarılar elde etti. Erkan bile öbgzk başlarken çok bilinmiyodu. Senaryoda önemli.

dila gelince karagül düser 3 e tekrar

dilanin özetiyle yarisir karagül

Karagül haftaya da zirveyi zorlar, ilk 3'te yer alır.

Bakın diloşun kitlesi karagül'e nasıl kayıyor gelecek hafta izleyelim ve görelim

Karagül Harika Bir Bölümdü Güzelde Atağa Kalkmış Ve Güzel Reyting Almış Türkiye Müzik Ödüllerinde En İyi Karar Yılın Şarkısı Demet Akalın Türkan'dı Sevindim Almasına O Adaylar Arasında en İyisiydi Zaten

Bks bencede bundan sonra sadece Cumartesi günleri yayınlanır.

Tek kişi tutturur diye bir şey yok tekrar söylüyorum göz önüne almadığın şeyler var. Galip Derviş'in tutmasında tabi ki Engin Günaydın'ın rolü var ama sadece Engin Günaydın'la almıyor o reytingi. Dizinin hikayesi güzel ve Algı Eke-Engin Günaydın uyumu müthiş olmuş, yani birçok etki var.

My ve öbgzk konusunda da yine kişiler değil senaryodur, olaydır. Önemli karakterlerin dizide ölmesi veya ölmek üzere olması reytingleri tabiki artırır. Arka Sokaklar ve Dila'da da ölümün reyting artırdığını gördük ama ölümle gelen reyting artışı kısa süreli reyting artışıdır kalıcı değildir.

Yani bir diziye en sevilen oyuncuyu getir senaryo kötüyse uyum yoksa halk yine beğenmez izlemez.(bkz.20 dakika)

Ayrıca Beren de bu sezona kadar reyting rekorları kırdı. Fakat bu sene 7'de kaldı neden? Çünkü Beren'in eski dizilerinde süper senaryolar ve başroller arasında süper uyum vardı...

- - - Ekleme - - -

Ona bakarsan öbgzk de hiç kimse bilindik değildi. Ama büyük başarılar elde etti. Erkan bile öbgzk başlarken çok bilinmiyodu. Senaryoda önemli.

Ben de onu diyorum ya zaten. En ünlü oyuncuyu getir hikayede veya senaryoda iş yoksa dizi yine tutmaz. Veya en ünsüz oyuncuları getir ama onlar öyle bir uyum yakalarlar ki iyi senaryoyla birlikte reyting rekorları kırarlar...

Yani başrol ünlü reyting çok iyi olmalı başrol ünsüz reyting düşük olmalı diye bir kural yok. Reytingde birçok farktör etkili.

bu sene reyting sistemi sorun 2 şirket iki farklı ülkeölçüyorlar gibi

neyse karagül de özcan deniz son işi bzok yayından kalktı ece uslu-yavuz bingöl son işleri trt de yayından kalktı
halk tarafından sevilmek ayrı bir olay mesela esra erol ve beyaz her kesimden hayranı var belli isimleri sadece gençler ya kadınlar sevebilir örnek tuba büyüküstün

Evet dediklerin doğru ama illa az da olsa ünlülerin etkisi var misal kuzey, senaryo çol iyi değil. Ama kıvanç görürüyor diziyi. Kıvançta olmasa direkt final yapardı. Senaryo bana göre %70 önemli ama başrolünde hiç etkisi yok diyemeyiz.

O zaman abartmayı Dila 5'ten 8'e çıkınca neden kimse yapmadı??

Dila'ya bugüne kadar herkes aşağıladı. Yok yükselemez 7 alamaz 6 alamaz deyip durdu herkes...

- - - Ekleme - - -

O zaman abartmayı Dila 5'ten 8'e çıkınca neden kimse yapmadı??

Dila'ya bugüne kadar herkes aşağıladı. Yok yükselemez 7 alamaz 6 alamaz deyip durdu herkes...

- - - Ekleme - - -

Tabi ki başrol de etkili o kesin zaten. Ama benim karşı çıktığım şey dizinin başına çok ünlü biri koyuldu diye çok iyi reyting alması gerekmiyor.

evet, bu işler mozaik gibi. Birbiriyle uyumlu olmaları ve herşeyin yerinde olması şart..

Tebrik etmek yeterli,abartmaya gerek yok

karagül ne yapmıs öyle star şimdi iyi mi yapmış oldu dilayı oynatmayıp bunu oynatarak daha mı çok kazandı.
4 reyting bile görememiş

akşam dilanın yokluğunda karagül izleyeyim dedim diziyi çok beğendim ve bu reytinglerin fazlasını hakediyo bence gelecek hafta hangisini izleyeceğim bilemiyorum çok zor
arka sokaklar 9.5 alarak açık ara en çok izlenen yapım olmuş ab 4.81 alarak iyi gitmiş , karagül 5.87 alarak büyük yükseliş yaşamış ab 5.11 alarak iyi gitmiş , müzik ödülleri 3.8 alarak çok iyi gitmsede ab 5.88 reytingle zirvede
, ben burdan atlarım 3.55 ile iyi başlamış ab 3.91 alarak iyi gitmiş