12 Monkeys Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,077
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
1995 Yılında başrollerini Bruce Willis ve Brad Pitt'in oynadığı kült film olan 12 Monkeys'in dizi versiyonun ilk fragmanı görücüye çıktı.

SYFY kanalında yayınlanacak dizide 1995 yılındaki filmde Bruce Willis'in canlandırdığı "James Cole " karakterini Aaron Stanford üstlenecek.
Ayrıca Noah Bean, Amanda Schull, Kirk Acevedo gibi isimler de dizideki diğer oyuncular arasında.

Distopik* bir bilimkurgu dizisi olan 12 Monkeys'in Ocak 2015'te başlayacağı duyuruldu. Dizinin SYFY kanalıyla 10 bölümlük anlaşması olmasına rağmen dizinin devam edip etmeyeceğini popülerliği ve reytingi belirleyecek.

Bilmeyenler veya unutmuş olanlar için 1995 Yapımı kült film olan 12 Monkeys'in konusuna kısaca özetlersek: 2035 yılında büyük bir salgın sonucu milyarlarca insan (5 Milyarı geçkin) ölmüştür. Dünya nüfusunun %1 i hayatta kalmıştır.
Bilimadamları zamanda yolculuk ile ilgili yaptığı deneyler sonucunda, mahkum biri olan James Cole (Bruce Willis)'u 1990 yılına gönderirler ve salgın ile ilgili testler yapmasını isterler.
Ancak James Cole 1990 yılına gittiğinde kimse zamanda yolculuk yaptığına inanmaz ve kendini akıl hastanesinde bulur. Tüm macera bundan sonra başlamaktadır...

xvgXJFi7n_X75OwIp66vKyH8GfCOIioCxXOV5NqZa3Ch6IzazTnBPfRR4_MWjznH5SbyOBRdk13pUCr-vAtzwmPRp2makwiX9KTNiCMMHgx_D7oO=w396-h188-nc

2015'te yayınlanacak 12 Monkeys tv dizisinin ise 1995 Yapımı filme senaryo bakımından ne kadar bağlı kalıp kalmayacağı ise merak konusu.

*: Kötü ve gerçekleşmesi istenmeyen gelecek senaryosu.

İşte dizinin fragmanı;

Daha önce mini haberler konusunda paylaşmıştım ama @OzaN ' ın da dediği gibi ayrı bir konu olarak açılması gereken önemli bir haber.

Dizinin fragmanını çok beğendim, umarım yıllardır hasret kaldığımız adamakıllı bir bilimkurgu dizisi olur. Zaman yolculukları, distopik olması filan zaten müthiş bir şey. Umarım böyle müthiş bir konuyu olabilecek en müthiş şekilde ekrana yansıtırlar. :)

konu ilginç güzel bişey çıkabilir ortaya filmini izlememiştim bruce willis sevmediğim bir oyuncu o yüzden filmde dikkatimi çekmedi , ama diziyi izlerim :)