12 Mayıs 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

55 karakol (tkr) show 19:59:42 1:04:43 1,28% 3,37%

44 canlı para show 23:02:52 0:30:55 1,66% 5,39%

Canlı Para daha kötü...

Bugünkü yorumum:fatmagül yine birinci anlayamıyorum bu işi aşkı memnu bile kurtlar vadisini bu kadar ezmemisti.kurtlar vadisi ilk dakikaları heyecanlıydı ama sonra konuşmayla geçti nerdeyse.duruyenin gügümleri yükselmiş.ayrıca bu hafta starın bazı dizileri yükseldi bakalım bugün ne olacak.

Evet bencede çünkü reyting yükseltecek bir bölüm ile geliyor.

valla Cumartesi saat 12.30'u heyecanla bekliyorum😕...mutlu mu
olcaz? mutsuz mu?

Son düzenleme:
Cevaa geniş aile ile ilgili konuşacaksak geniş aile 89.bölüm özeti konusuna gidelim çünkü bazı arkadaşlar rahatsız olabiliryor onlarıda düşünmeliyiz.

1-Üsküdar'a giderken 23:00'de başlamıyor.Dizinin başlaması nerdeyse 23:30'u buluyor.Fatmagül'ün suçu ne çok uzun sürüyor.22:45'te bitmesi lazım.
2-Dürüye'nin Güğümleri çok iyi bir çıkış yaptı.Dizi ilk başlarda iyi gidiyordu.Perşembe ona yaramamıştı.
3-Karakol'un tekrarı çok kötü reytingler almış.Özellikle 55.liklerde kalması Show'a çok kötü bir gün yaşatmış.
4-Fatmagül'ün Suçu ne ile Kurtlar Vadisi artık klasikleşti.Onlar sayesinde iki gruptada ilk 2 kapanıyor.
5-Master chef Türkiye her iki gruptada çok başarılı.
6-Bana herşey yakışır total'de 23. ab'de is 28. olmayı başardı.
7-Bugün ne giysem tutmadı.Tabiki sabah 9'da başlamasınında büyük payı var.Biraz erken başlıyor sanki.
8-Deniz yıldızı tam anlamıyla düşman çatlatmaya devam ediyor.total'de 4. Ab'de 8. olmayı başardı.
9-Tek Türkiye Total'deki başarısını sürdürerek 18. olmayı başardı.
10-Varlık Harikaları Vatan Şaşmaz'ın sunduğu Eğlence ve bilgi ağırlıklı güzel bir program.Her hafta ünlü konuklar geliyor ve sorular soruluyor.Bence Samanyolu'nda saatine göre iyi reytingler alıyor.
11-Unutma Beni total'de 8. Ab'de 27.olarak iyi bir gün geçirdi.

Üsküdar'a giderken'in reyting anlamında olmayacağı belliydi ama çok has bir proje,her daim ekranda görmek isteriz...