12 Kasım 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Yahşi Cazibe Final Yakın Olabilir İffet Özeti Bile Geçmis

İffet dur daha 10 bölüm yapmadan sende
İffet yakında düşer merak etme.Yahşi Cazibe tek düşme sebebi Atv ve Gani Müjdenin gerekli önemi vermemesi şimdi çok komik dizi ama izleyiciyi kaybetti artık ama yinede bu Cumartesi için Atv'yi en azından 3.Kanal yapıyordur

Aga Görünen KoY Klavuz İstemez final yakın diyorum ben sadece bu benim görüsüm 10 haftada iffet ezdi geçti

Aga Görünen KoY Klavuz İstemez final yakın diyorum ben sadece bu benim görüsüm 10 haftada iffet ezdi geçti

İffet daha yeni dizi bir gelsin 60-70'lere daha 8 reyting alan bir dizi çok büyük şu anda ama çokda iddialı yapımda ama biter etkisi.Yahşi Cazibe Final yakın filan değil en azından bu sezon rahat olur onlar için Atv hangi dizisini bitirecek zaten dizileri kalmadı

dizi kotu demiom gülmeten ölüm barisa
Ama Düsük yani Atv Çok Kotu Bu Sene
Sanki Star Kanld Show Arkasinda kaldi gibi

dizi kotu demiom gülmeten ölüm barisa
Ama Düsük yani Atv Çok Kotu Bu Sene
Sanki Star Kanld Show Arkasinda kaldi gibi

4 reyting çok kötü değil bu dönem ve o gün Bizim Yenge olmasa onun kitlesini Yahşi Cazibeye geçer ve o zaman tekrardan 5 üstü alabilir

4 reyting çok kötü değil bu dönem ve o gün Bizim Yenge olmasa onun kitlesini Yahşi Cazibeye geçer ve o zaman tekrardan 5 üstü alabilir

Atv Ptleri Çok Kotu Gerçekten yahşi cazibe çocuklar duymasın hariç hepsi bes para etmez dizilerin
AciLen RevizYon Sart

İffet birinciliği kaybetmiş.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. kısmıyla birinciliği kapmış.
Şefkat Tepe müthiş bölümüyle 5. olmayı başarmış.

bu reytinglerde en çok dikkatimi çeken olay lale devrinin özetinin yeni bölümünden uzun olması!

lale devri özet vermesede artamaz
Malesef acı ama gerçek gecen seneye göre rakipler arttı güclendi lale devride düsüs yasadi ama 6.3 gibi rayting alabilir özetsiz

lale devri ve şefkat tepe iyi gitmiş 😉 bi gün izlicem şu şefkat tepeyi merak ettim

lale devri ve şefkat tepe iyi gitmiş 😉 bi gün izlicem şu şefkat tepeyi merak ettim

İzle süper bir dizi. Ülke olaylarını en iyi şekilde ele vermeye çalışıyor. 2-3 hafta önce eşeğe bomba kurup teröristler patlatmıştı. Bu hafta onun canlandırmasını yaptılar

yetenek sizsiniz zirvede.İffet ikinci.Haftaya iffet ab de kesin geçer.Şefkat tepe 5.olarak çok iyi bir performans göstermiş.Hakan Bey erken başlayınca reytingini yükseltmiş umarım bu şekilde devam eder.