Etiket uyarısı gelmediDiğer grupta olduğu gibi kullandık oylarımızı da Petek Dinçöz falan yazan zevksiz kim, tanımak isterim@Dosi
50 kere söyledim, öneri yaptığım her ismi oyluyorum diye bir şey yok, sadece olabilecek isimleri söylüyorum o kadarAnlaşıldı, hatırlatma etiketinde tek tek yapmam gerekecek
Petek galiba @MasacRE nin listesindeydibir ara bakarım
EDIT: Evet MasacRE'nin listesindeymiş
50 kere daha dersin ama burda söylemek istenen, çok arandımı bu isimler diye. Misal Şeyma Subaşı gibi50 kere söyledim, öneri yaptığım her ismi oyluyorum diye bir şey yok, sadece olabilecek isimleri söylüyorum o kadar
Ama Petek Dinçöz'e oy verebilirim belki bu sebepten@Sherlock
ya sessizce kullan, yada kullanınca isim belirtKullandım
Tmm yazarımya sessizce kullan, yada kullanınca isim belirttek tek bakmam gerekecek acaba turkuazz kimi oyladı diye
Ona güzel demek diğerlerine hakaret olurHande Erçel'e oy vermeyen @serhatt ve @kerem güzelden anlamıyor
@Tolstoyevski bayıldığın kız var bu grupta, oylarsın herhalde
Kazanabilecek isimler belli zaten. 10 kişiyi geçmez. O zaman o geri kalanlar da gereksiz 10 kişilik bir anket yapıp bitirseydik hemen, ne gerek vardı o kadar kişi eklemeye.50 kere daha dersin ama burda söylemek istenen, çok arandımı bu isimler diye. Misal Şeyma Subaşı gibi
okadarda değil ?Ona güzel demek diğerlerine hakaret olur
226 ( oldu liste?) okadarına evet gerek yoktu. yarısı yeterliydi.Kazanabilecek isimler belli zaten. 10 kişiyi geçmez. O zaman o geri kalanlar da gereksiz 10 kişilik bir anket yapıp bitirseydik hemen, ne gerek vardı o kadar kişi eklemeye.
100 idealdi ilk Başta söyledim226 ( oldu liste?) okadarına evet gerek yoktu. yarısı yeterliydi.
Neyse 4 grup kaldı tek. 2 tane akşama gelir inşallah
50 kere söyledim, öneri yaptığım her ismi oyluyorum diye bir şey yok, sadece olabilecek isimleri söylüyorum o kadar
Ama Petek Dinçöz'e oy verebilirim belki bu sebepten@Sherlock
Haklısın ama iş işten geçtikten sonra demiştin100 idealdi ilk Başta söyledim
Bu turdaki favori güzelini paylaşmadın daha bizle?Petek Dinçöz ablamız yaşlandı artık, eskiden olsa basardım oyumu kendisine.
Yaşlı dediğin kadın 38 yaşındaymışPetek Dinçöz ablamız yaşlandı artık, eskiden olsa basardım oyumu kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?