Ortada dizi yok ki . Asıl 2 hafta içinde şekillenir kimin ne izlediği..Millet dizi izlemeye mi aç? Bu yeni dizilerin oranları nedir böyle?
Eskiden bu dönemde başlayan diziler 2-3 bandını görürdü şimdi 4 ile falan başlıyorlar.Ortada dizi yok ki . Asıl 2 hafta içinde şekillenir kimin ne izlediği..
Ben sadece kendi adıma Masterchefi merak ediyorum,geçmiş yıllarda diziler başlayınca 2 lere düşer oranları denirdi ,hep ilk 3 de çıkardı. bakalım bu sene ne yapacak @Zeyno @xemrexxx @RüzgarGülü
Sosyal medya yorumları da iyi değil, hikaye ağır. Hudutsuz gelince düşer bu benceRakibi olmayan Siyah Kalp Hudutsuz Gelince ne yapacak @Alemdar
Ben dün izledim bana hiç hitap etmedi. Atvde olsaydı işler değişebilirdi bende uzun süreceğini düşünmüyorum, Bir Zamanlar çukurova ve Aldatmak ikiside atvdeydi ve Perşembe günleri yayınladılar ve en az iki sezon sürdü en az bölümlü dizi bileSosyal medya yorumları da iyi değil, hikaye ağır. Hudutsuz gelince düşer bu bence
Aldatmak da Bir Zamanlar Çukurova'da atv olması dışında Siyah Kalp gibi Tims and B Yapım'ı.Ben dün izledim bana hiç hitap etmedi. Atvde olsaydı işler değişebilirdi bende uzun süreceğini düşünmüyorum, Bir Zamanlar çukurova ve Aldatmak ikiside atvdeydi ve Perşembe günleri yayınladılar ve en az iki sezon sürdü en az bölümlü dizi bile
Evet haklısın. Diziler uzun ama içeriği kötü. Belki kısa olsa daha öz olur. Türkiye'de dizi yapmak zor.Ortada dizi yok ki . Asıl 2 hafta içinde şekillenir kimin ne izlediği..
Ben sadece kendi adıma Masterchefi merak ediyorum,geçmiş yıllarda diziler başlayınca 2 lere düşer oranları denirdi ,hep ilk 3 de çıkardı. bakalım bu sene ne yapacak @Zeyno @xemrexxx @RüzgarGülü