Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
muhtesem yuzyil gercekten de guzel reytinglerle baslamis pis yedilinin de orani o diziye gore iyi ama acikcasi hala kuzey guneyi gectigine inanamiyorum yada inanmak istemiyorum..kuzey guney sezonu kotu acti ki bu boyle de gider. kuzey kesinlikle kanal d inin istedigini veremiyo. yapim ay yapimin olmasa kanal d gozunun yasina bakmaz ama ay yapim diye bisey demiyo nede olsa aski memnu ' yaprak dokumu ve fatmagul gibi dizilerin yapimcisi.. bence kuzeyin oacak gibi bitmesi lazim.. onun yerine daha iddaali bi dizi koyabilirler..
muhtesem yuzyil gercekten de guzel reytinglerle baslamis
pis yedilinin de orani o diziye gore iyi ama acikcasi hala kuzey guneyi gectigine inanamiyorum yada inanmak istemiyorum..
kuzey guney sezonu kotu acti ki bu boyle de gider. kuzey kesinlikle kanal d inin istedigini veremiyo. yapim ay yapimin olmasa kanal d gozunun yasina bakmaz ama ay yapim diye bisey demiyo nede olsa aski memnu ' yaprak dokumu ve fatmagul gibi dizilerin yapimcisi.. bence kuzeyin oacak gibi bitmesi lazim.. onun yerine daha iddaali bi dizi koyabilirler..